0

Filters

Type

Training

Basisaspecten van Inkoop in Retail

Leer in één dag de stappen in een professioneel inkoopproces kennen, én beheersen. Deze training Basisaspecten van inkoop in de retail geeft inzicht in de essentie van het retail- inkoopproces.

 
Training

Inkoop van Private Label en A-merken in Retail

De 1-daagse training Inkoop van private label en A-merken in retail richt zich op alle aspecten die samenhangen met het professioneel inkopen van A-merken en private labels bij retailers en (groot)handelaren.

 
Training

Europe vs Far East Sourcing in Retail

Als inkoper in retail of category manager ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten voor retail en (groot-)handel binnen of juist buiten Europa. Deze training leert je strategische keuzes maken.

 
Training

Inkopen in Retail en (Groot)handel

Wil jij beter presteren en meer uit jouw inkoop halen? Volg dan nu deze compacte training die is gebaseerd op praktijksituaties waarin vrijwel alle aspecten uit je vakgebied voorbij komen.

 
Training

Beperk de stijging van inhuurtarieven!

Tijdens deze online workshop leer je hoe je goed voorbereid de onderhandeling ingaat zodat je een optimaal indexatieresultaat haalt voor je organisatie.

 
Training

Onderhandelen voor Contractmanagers

De grootste uitdaging voor contractmanagers is het daadwerkelijk realiseren van de afspraken die gemaakt zijn in het contract. Hoe doe je dit met behoud van de relatie met de leverancier en zonder gebruik te maken van concurrentiestelling

 
Training

Next level supplier relationship management

Word een 'customer of choice' en verbeter de leverancierstevredenheid door middel van kostenbesparingen en innovatie.

 
Training

Inkopen van uitzend- en detacheringsbureaus

Het inkopen van uitzend- & detacheringsbureaus start met de juiste inkoopstrategie. Met deze training til je je strategisch inzicht naar een hoger niveau!

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren