Nevi
0
Event

Inspiratiemiddag Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen

Meld je aan voor de Inspiratiemiddag Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen.

 
Event

Past je inkoopbeleid van extern personeel nog wel bij deze tijd?

14 juni | De inhuurmarkt verandert snel met versnippering van aanbod, schaarste in functies, hoge inflatie, stijgende cao-lonen en het aantal zzp’ers dat nog steeds toeneemt.

 
Event

CPD Workshop: personal branding op LinkedIn

16 juni 2022 | Tijdens deze live meetup voor Nevi CPD leden ga je aan de slag met het optimaliseren van je LinkedIn profiel zodat je vind- & zichtbaarheid verbetert en je een autoriteit in je branche wordt 

 
Event

Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

24 juni | Inspireren, coördineren en samen praktisch aan de slag met Inkopen in de circulaire economie! Dit webinar wordt georganiseerd door de partners PIANOo, RWS, MVO Nederland en Nevi die de transitie naar een circulaire economie door de inzet van het inkoopinstrument hiermee willen versnellen.

 
Event

Kennissessie Social Return: beleid tot invulling

29 juni 2022 | In deze kennissessie willen we aanbestedende diensten inzicht geven hoe zij op een concrete wijze invulling kunnen geven aan SROI en wat dit vraagt van opdrachtgevers en opdrachtnemers.

 
Event

Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

28 oktober | Inspireren, coördineren en samen praktisch aan de slag met Inkopen in de circulaire economie! Dit webinar wordt georganiseerd door de partners PIANOo, RWS, MVO Nederland en Nevi die de transitie naar een circulaire economie door de inzet van het inkoopinstrument hiermee willen versnellen.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren