0
Event

Open Inkoop in beeld

10 mei 2021 | Een livestream over openbare inkoopinformatie van het Rijk. Een panel en deelnemers gaan in gesprek over wélke inkoopinformatie en -data op welke wijze openbaar moet zijn.

 
Event

MVI door de bril van (Nevi) hoogleraren

12 mei 2021 | Creativity = knowledge having fun. Aan de hand van het confrontatiemodel bespreken Frank Rozemeijer en Fredo Schotanus actuele MVI onderwerpen en thema’s.

 
Event

Nevi Webinar: Business Outlook Industrie

18 mei 2021 | Hoe ziet de business outlook voor de industrie er nu uit? De PMI laat een positief beeld zien, maar wat zijn de laatste ontwikkelingen in de industrie?

 
Event

Nevi Webinar: Launch SDG-inkoopkompas

25 mei 2021 | Voor iedereen die bijdraagt aan duurzame ontwikkelingsdoelen, impactvol inkoopt of ketens verduurzaamt is er nu het SDG-inkoopkompas. Maak nu ook impact!

 
Event

MVI door de bril van Nevi hoogleraren

9 september 2021 | In dit 4e webinar van de Nevi evenementen estafette komt ‘Creativity = knowledge having fun’ aan bod. Aan de hand van het confrontatiemodel bespreken Wendy van der Valk en Erik van Raaij vanuit hun eigen bubbel ‘Zakelijk versus Zorg’ actuele MVI onderwerpen en thema’s

 
Event

Nevi Lustrum Event

11 november 2021 | Met als thema ‘De vrienden van Nevi Communities Live’ en als onderdeel van de Nevi evenementen estafette HET congres voor zowel inkopers als contract- en leveranciersmanagers en DE mogelijkheid om kennis en vakgenoten met elkaar te verbinden op actuele thema’s en vraagstukken.  

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren