Nevi
0
Trainingen

Basisaspecten van inkoop

Zelfstandig en professioneel een inkoopproces verzorgen voor jouw organisatie? In deze tweedaagse training leer je alles wat je moet weten voor een deskundig inkoopproces: van specificeren tot en met nazorg en evaluatie. Met de inzichten, technieken, instrumenten en praktische tips maak je na de training direct een verschil in jouw inkooppraktijk.
Inkopen is een vak en een goede inkoper heeft dan ook grote waarde voor het bedrijf of organisatie. Wil je beschikken over de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om een inkoopproces zelfstandig en professioneel te verzorgen? En wil je jouw meerwaarde voor je werkgever vergroten?

Dan is Basisaspecten van inkoop dé Nevi-training met impact voor jou en je organisatie. Een uitermate praktische tweedaagse training waarin je leert wat je moet weten om jouw eigen inkoopproces deskundig in te vullen. Zo staan we stil bij de kerntaken van inkoop, het selecteren van leveranciers, de leveranciersstrategie, verschillende contractvormen en het bestelproces. Met de opgedane inzichten en technieken, de aangereikte instrumenten en tips maak je direct een verschil in jouw inkooppraktijk.

Basisaspecten van inkoop

Wat leer je?

 • Inzicht in het gehele inkoopproces: van specificeren tot en met nazorg en evaluatie.
 • Technieken en instrumenten om in het inkoopproces mee aan de slag te gaan.
 • Praktijkervaringen en concrete tips en adviezen van inkoopexperts.

Theorie, praktijkvoorbeelden, opdrachten en cases wisselen elkaar af. 

Past deze training bij jou?

 • Ben jij een startend inkoper?
 • Wil jij jouw kennis over het inkoopproces vergroten?

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Online?

  Deze training is ook online beschikbaar (4 dagdelen).

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen