Nevi
0
Trainingen

Basisaspecten van inkoop

Werk aan je inkoopvaardigheden met onze praktische tweedaagse training. Hier leer je over het complete inkoopproces, handige inkooptechnieken en krijg je praktische tips van experts. Inkoop is van groot belang voor bedrijven. Als je je basisvaardigheden wilt verbeteren en waardevoller wilt worden voor je werkgever, dan is deze training geschikt voor jou.
Inkopen is een vak en een goede inkoper heeft dan ook grote waarde voor het bedrijf of organisatie. Wil je beschikken over de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om een inkoopproces zelfstandig en professioneel te verzorgen? En wil je jouw meerwaarde voor je werkgever vergroten?

Dan is Basisaspecten van inkoop dé Nevi-training met impact voor jou en je organisatie. Een uitermate praktische tweedaagse training waarin je leert wat je moet weten om jouw eigen inkoopproces deskundig in te vullen. Zo staan we stil bij de kerntaken van inkoop, het selecteren van leveranciers, de leveranciersstrategie, verschillende contractvormen en het bestelproces. Met de opgedane inzichten en technieken, de aangereikte instrumenten en tips maak je direct een verschil in jouw inkooppraktijk.

Basisaspecten van inkoop

Wat leer je?

 • Inzicht in het gehele inkoopproces: van specificeren tot en met nazorg en evaluatie.
 • Technieken en instrumenten om in het inkoopproces mee aan de slag te gaan.
 • Praktijkervaringen en concrete tips en adviezen van inkoopexperts.

Theorie, praktijkvoorbeelden, opdrachten en cases wisselen elkaar af. 

Past deze training bij jou?

 • Ben jij een startend inkoper?
 • Wil jij jouw kennis over het inkoopproces vergroten?

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Wat is de trainingsduur?

  Twee dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Online?

  Deze training is ook online beschikbaar (4 dagdelen).

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons handige contactformulier.

Veelgestelde vragen

Inkoopprofessionals die aantrekkelijk willen blijven op de arbeidsmarkt ontwikkelen zich continu. Nevi begrijpt dit en heeft haar aanbod hierop aangepast. Bij ons vind je trainingen waarmee je kunt verdiepen in of verbreden op een specifiek onderwerp. Dompel je onder in de wereld van contractmanagement of leer bijvoorbeeld alles over maatschappelijk verantwoord inkopen.
Nevi is een vereniging en hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Wij ondersteunen inkoopprofessionals gedurende hun hele loopbaan in hun professionele ontwikkeling. Naast het bieden van opleidingen en trainingen, brengen we inkoopprofessionals met elkaar in contact en inspireren wij hen. We organiseren regelmatig kennissessies, evenementen en netwerkactiviteiten. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het inkoopvak. Wil je meer weten? Bekijk hier wat een lidmaatschap bij Nevi inhoudt.
Met een training doe je in één of enkele dagen kennis op over een specifiek inkoopthema of een bepaalde sector? Wij bieden een uitgebreid trainingsaanbod dat zich richt op onderwerpen die kenmerkend zijn voor inkoop-, contract- en leveranciersmanagement.

Kenmerken:
 • Verdiepend op thema, sector of trends
 • Trainingsduur: 1 of enkele dagen
 • Certificaat van deelname
Lees hier meer

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren