Nevi
0

Persoonlijke ontwikkeling

Als inkoopprofessional wil je graag impact maken en je volgende carrièrestap zetten. Daarom is het belangrijk om te blijven leren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo haal je meer voldoening uit je werk en bouw je volop aan je carrière

Volg een training persoonlijke ontwikkeling

Leer alles over persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan je eigen vaardigheden en competenties werkt. Door steeds bewuster te worden van je talenten en interesses, krijg je meer inzicht in wie je bent, wat je ambities zijn en hoe je deze wilt bereiken. Hieronder geven we je graag een aantal handige tips.

Een gezonde werk-privé balans is een belangrijk onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling. Je bent het grootste deel van de dag aan het werk en daarom is het belangrijk dat je genoeg voldoening uit je werk haalt. Naast hard werken, heb je ook tijd voor ontspanning nodig; tijdens het werk maar ook daarbuiten. Neem daarom voldoende rust om je batterij weer op te laden.
Als inkoopprofessional weet je als geen ander hoe snel de trends en ontwikkelingen zich binnen het vak van inkoop, contract- en supply management opvolgen. Dus wil je hogerop komen, meer verantwoordelijkheid of een nieuwe baan? Voor je volgende carrièrestap is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft. Nevi kan je hierbij helpen. Via ons online platform Inside Procurement kom je eenvoudig in contact met vakgenoten; je kunt je vrijblijvend abonneren op één van de Nevi nieuwsbrieven en je kunt veel informatie vinden op onze kennispagina in Nevi Kennislab.
Als inkoopprofessional ben je nooit uitgeleerd. Het is belangrijk dat je niet stil komt te staan in je ontwikkeling. Door nieuwe vaardigheden te leren die bij je ambities passen, blijf je aan je carrière werken. Met een Nevi opleiding werk je zowel aan je vakkennis als aan je persoonlijke ontwikkeling.  Wist je dat Nevi hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management is? We zetten ons al 65 jaar lang in om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan opleidingen en trainingen. Wil je weten wat voor jou de beste opleiding is? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor opleidingen en trainingen.

Continuing personal development

Continiung personal development (CPD) brengt inkoopprofessionals bijeen die gemeenschappelijke belangen en passies delen en directe waarde aan hun organisaties willen toevoegen. Het netwerk draagt bij aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Inkoop & supplymanagement. Leden van CPD gaan zelf én met elkaar aan de slag; ze verdiepen hun kennis over actuele en urgente thema's binnen inkoop, onderzoeken, schrijven artikelen of organiseren een evenement voor leden.

Persoonlijk ontwikkeling

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren