Nevi
0

Nevi 1

Met Nevi 1 investeer je in je toekomst!

Bekijk ons aanbod

Het inkoopvak is sterk in beweging, en onderhevig aan uiteenlopende trends. Of het nu gaat om verduurzamen, innoveren of kostenefficiëntie: de eisen die aan het inkoopproces worden gesteld, nemen alleen maar toe. Geen makkelijke opgave voor jou als inkoopprofessional. 

Met de opleiding Nevi 1 leg je de basis die je nodig hebt als inkoopprofessional. Zo vergroot je je inkoopkennis en ontwikkel je vaardigheden om het inkoopproces beter vorm te geven. Kortom, met Nevi 1 zet je de volgende stap in jouw ontwikkeling. 

Veelgestelde vragen

Omdat de opzet van de opleiding is veranderd, raden we overstappen naar de nieuwe opleiding sterk af. Daarnaast worden de modules en examens van de huidige opleiding nog geruime tijd aangeboden en is de weg naar het diploma waarschijnlijk prettiger te doorlopen als je je aan het studieprogramma houdt.

De reden dat we niet aanraden om over te stappen, is dat de opzet van de opleiding is gewijzigd, de onderwerpen anders zijn verdeeld over de verschillende modules en de manier waarop je de leerdoelen bereikt is anders. De onderwerpen en leerdoelen maken onderdeel uit van een geheel en dit geheel is de opleiding. Als je in de huidige opleiding bent gestart, kun je de opleiding dus ook het best op die manier afronden. Bij een overstap naar de nieuwe opzet mis je delen in het geheel of moet je juist delen dubbel leren en dat is niet wenselijk.
De vernieuwde opleiding bestaat uit minder examenmomenten, maar vraagt nog steeds een vergelijkbare inspanning ter voorbereiding op de examens. Zo bouwen deelnemers gedurende de opleiding bijvoorbeeld bewijslast op richting het praktijkgerichte examen. Dit examen zal meer inspanning vergen dan het huidige praktijkexamen.
NEVI is achter de schermen altijd bezig met vernieuwen en actualiseren van de studiematerialen. In de meeste gevallen zijn dit wijzigingen op moduleniveau en daarmee minder zichtbaar voor jou als deelnemer. Voor de vernieuwde Nevi 1 is ook de opzet van de opleiding en de in- en verdeling van modules meegenomen in de actualisatie. Hierdoor zijn de wijzigingen meer zichtbaar. Dit betekent niet dat de opleiding geheel anders is: De competenties en de waarde van het diploma blijven gelijk. De door jou gevolgde opleiding is daarom kwalitatief nog steeds gelijkwaardig.

In de loop der tijd zullen er steeds minder deelnemers overblijven die de voor jou geldende modules moeten volgen. Door steeds minder modules aan te bieden, hopen we het inschrijfgedrag te beïnvloeden, zodat we zowel in didactische als praktische zin voldoende inschrijvingen te krijgen. Uiteraard hebben we hierbij rekening gehouden met welke modules inhoudelijk gezien logisch op elkaar volgen en eventueel zelfs tegelijkertijd gevolgd kunnen worden. Als blijkt dat de laatst aangeboden groepen volraken, zullen we – binnen de geldende termijn voor het examen – extra groepen plannen. Op basis van onze huidige gegevens gaan we daar niet vanuit, maar onze Planners zullen dit goed blijven monitoren.

Bij Nevi 1 Privaat adviseren wij deelnemers de modules in deze volgorde te doorlopen:

1. Inkoopproces basis - deel 2
2. Commercieel onderhandelen
3. Persoonlijk leiderschap 1

Bij Nevi 1 Publiek adviseren wij deelnemers de modules in deze volgorde te doorlopen:

1. Uitvoeren van onderhandse procedures
2. Intern adviseren en onderhandelen
3. Persoonlijk leiderschap publiek 1

Schrijf je zo snel mogelijk voor alle resterende modules in, zodat je een goed studieplan hebt om de opleiding binnen de gestelde termijn af te ronden.

Dit is voorlopig niet aan de orde. Er wordt voldoende tijd beschikbaar gesteld, om het examen met goed gevolg af te leggen volgens de termijnen zoals die zijn opgenomen in het examenreglement. Als je zomer 2026 nog steeds het gevoel hebt de deadlines niet te kunnen halen, horen we graag van je.
De studielast van de huidige en vernieuwde opleiding is vergelijkbaar.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen