Nevi
0
Home

Inkoop

Wij maken ons dagelijks sterk voor alle professionals die zich bezig houden met inkoop, contractmanagement en supply management. Met elkaar brengen we inkoop naar een hoger niveau. 

Nevi (Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement) is sinds 1956 dé beroepsvereniging voor inkopers. Al meer dan 60 jaar werkt Nevi aan de verdere professionalisering van het fascinerende inkoopvak. Dat doen we onder meer door geld te investeren in de ontwikkeling van wetenschappelijke inkoopkennis. Nevi is hierin als inkoopberoepsvereniging uniek in de wereld. 


Met een paar muisklikken breng je jouw inkoopkennis op peil en bewijs je jouw organisatie een grote dienst. Nu al vind je in het Kennislab 2.500 actuele kennisdocumenten en dat aantal groeit elke dag. Bekijk onze populairste inkoopkennis onderwerpen
Inkoop is het vakgebied dat zich bezighoudt met alle inkoopwerkzaamheden van organisaties. Hierbij gaat het om goederen, producten of diensten tegen de juiste voorwaarden en prijs in te kopen om zo de doelen van de organisatie te realiseren. Lees meer over wat inkoop is.
Wat is procurement en is er een verschil tussen de termen procurement, purchasing en inkoop? Lees meer over wat procurement is.

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen