0

Filters

Online leren

Sector

Thema

Training

Best Value Procurement Refresher course

Bij Best Value innovaties verandert er veel in korte tijd. Tijdens deze training refresh je je kennis en daarmee je B-certificaat.

 
Training

Circulair Inkopen

Als inkoper neem je in de circulaire economie een sleutelpositie in. Deze training leert je circulair inkopen binnen jouw organisatie. *Deze training is zowel online als offline te volgen.

 
Training

LOF KORTE KETENS

Wil je investeren in duurzaamheid, wil je maatschappelijk verantwoord inkopen en is je organisatie gehuisvest in Limburg? Dan is deelname aan de gratis bootcamps misschien iets voor jou en je organisatie!

 
Training

Sourcing Business Models

De verfrissende nieuwe kijk op Strategic Sourcing! Sourcing Business Models daagt de inkoopprofessionals op dezelfde manier uit als Peter Kraljic's baanbrekende Kraljic Matrix én Michael Porter’s Five Forces model.

 
Training

Succesvol inkopen in China

Met de training Succesvol inkopen in China leer je hoe je om moet gaan met deze kosten en geeft het je de nodige handvatten om zelf een inkooptraject op te zetten. Zo leer je wat de wettelijke voorwaarden zijn om te kunnen importeren uit China. Daarnaast leer je ook wat de cultuurverschillen zijn met handelen met China en hoe je hier op de juiste manier op kan inspelen.

 
Training

Uitvoeren Meervoudig Onderhandse Procedure

Zou je graag enkele concrete casussen willen oefenen en bespreken? Tijdens deze praktijkdag worden de 4 meest voorkomende meervoudig onderhandse aanbestedingen behandeld.

 
Training

Driving Results through Innovation Leadership

Innovatiegerichte inkoop vraagt om individuele vaardigheden die niet aan bod komen tijdens de meeste inkoopopleidingen.

 
Training

Applying Game Theory in Negotiations

Tijdens deze training leer je hoe je Game Theory toepast in onderhandelingen om maximale waarde te genereren.