Nevi
0
Lidmaatschap

Opzeggen lidmaatschap

Wil je jouw Nevi Individueel lidmaatschap beëindigen? Opzeggen kan per post, of e-mail of onderstaand webformulier. 

Als je het volgende lidmaatschapsjaar wilt opzeggen, moet je opzegging vóór 1 december in ons bezit zijn. Een Nevi Individueel lidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap. Opzegging ervan kan alleen door de persoon zelf gedaan worden, óók als een andere partij (bijv. je werkgever) de jaarcontributie voor jou betaalt. 

Nadat we je opzegging en de verschuldigde contributie hebben ontvangen, krijg je van ons per e-mail een bevestiging van je opzegging. Wij stellen het op prijs als je jouw Nevi nummer en de reden van je opzegging wilt vermelden.  

Meest gestelde vragen opzeggen Individueel lidmaatschap

De opzegging moet in het lopende jaar vóór 1 december worden gedaan. Indien je te laat bent met de opzegging, dan blijf je nog 1 jaar lid en kun je gebruik maken van alle voordelen. Je kunt wel meteen je opzegging per volgend jaar doorgeven aan ons.
 
Goed gedaan, van harte gefeliciteerd! Ook na het afronden van je opleiding biedt het lidmaatschap vele voordelen voor jou zoals het Kennislab, het vakblad Deal!, de vele evenementen en kennissessies. Verder zijn dezelfde voorwaarden van kracht om vóór 1 december van het lopende jaar op te zeggen.
Je kunt je lidmaatschap alleen opzeggen conform de algemene voorwaarden
Nee, je lidmaatschap is niet overdraagbaar. Je kunt alleen opzeggen conform de algemene voorwaarden
Ook als je werkgever het lidmaatschap voor jou heeft afgesloten en betaald, is het lidmaatschap persoonlijk en alleen voor jou. Indien je het lidmaatschap wenst op te zeggen, kun je dat alleen persoonlijk aan ons doorgeven. Bekijk de algemene voorwaarden.

Wat mis je als je jouw Nevi lidmaatschap opzegt?

We vinden het natuurlijk erg jammer dat je jouw Nevi lidmaatschap wilt opzeggen. Als je jouw lidmaatschap opzegt, heb je helaas geen recht meer op:

  • Korting op de evenementen, opleidingen en trainingen georganiseerd door Nevi
  • Gratis toegang tot Nevi netwerkbijeenkomsten
  •  Toegang tot Kennislab
  • Ontvangst van het vakblad Deal!
  • En nog veel meer

Lidmaatschap beëindigen

Voor de correcte verwerking van de beëindiging van je lidmaatschap ontvangen wij graag je:

(1=zeer ontevreden, 10=zeer tevreden)
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren