Nevi
0

Onderhandelen

Breng je onderhandelingsvaardigheden naar een hoger niveau met Nevi onderhandelen

Volg een training onderhandelen

Leer alles over onderhandelen

Als inkoopprofessional is onderhandelen aan de orde van de dag. Of het nu gaat om de beste prijs, de beste voorwaarden of een optimale betrouwbaarheid van een levering: het is aan jou om te zorgen dat je voor jouw organisatie de beste deal sluit. Maar hoe zorg je dat je de juiste onderhandelingstechniek gebruikt en hoe weet je zeker dat je je doelstellingen behaalt? Nevi brengt je verder! 

Onderhandelen begint met de juiste mindset en een gedegen voorbereiding. Vraag jezelf af wat je uit de deal wilt halen,  maar ook wat het de tegenpartij oplevert. En waar je elkaar kunt helpen om elkaars doelstellingen te bereiken. Dit leer je tijdens één van de trainingen van Nevi. 

Nevi is er voor je tijdens elke stap in je carrière. Dus of je nu net begint binnen het inkoopvak of al een doorgewinterde onderhandelaar bent; binnen het trainingsaanbod van Nevi onderhandelen vind je altijd een passende training. Welke training je ook kiest: je kunt erop vertrouwen dat we altijd aansluiten op de praktijk en herkenbare leveranciers- en marktsituaties behandelen. Zo weet je zeker dat je het geleerde direct kunt toepassen bij de eerstvolgende onderhandeling.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen