Nevi
0

Voor organisaties

Breng je inkooporganisatie naar een hoger niveau

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Jouw inkooporganisatie staat voor grote uitdagingen. Je moet voldoen aan de verwachtingen van je interne opdrachtgever en wetgeving. Ook organisatiedoelen, zoals kostenverlaging en verduurzaming staan hoog op de agenda. Geen eenvoudige taak, die ook het nodige vraagt van de medewerkers. Wil je je medewerkers ondersteunen en zo je inkooporganisatie naar een hoger niveau tillen? Of je nu in de private of publieke sector werkt: met onze methodes, trainingen en opleidingen weet je zeker dat je goed zit.  

Onderwerpen en thema's

Onze trainingen en opleidingstrajecten dragen bij aan het succes van een organisatie. We richten ons op de volgende onderwerpen & thema’s:

 • Strategisch inkopen
 • Onderhandelen
 • Contractmanagement
 • Leveranciersmanagement
 • Sourcing
 • Categoriemanagement
 • Kostenmanagement
 • Value Chain Management
 • Maatschappelijk verantwoord inkopen
 • Competenties & gedrag

Breng de kennis, vaardigheden en gedrag van medewerkers in kaart 

Om te voldoen aan de doelen van jouw organisatie is het van essentieel belang dat je inzicht hebt in de kennis, vaardigheden en het gedrag van je medewerkers. En of er een mogelijke kloof is met de competenties die je nodig hebt om je procurement- en organisatiedoelen te bereiken. Nevi helpt je met de R-CEPTt™ -aanpak (Roadmap to Competence Excellence in Procurement). Met geavanceerde ontwikkelscans en vijf overzichtelijke stappen weet je precies waar je organisatie staat.

 • 1. Het bepalen van de doelstellingen

  In de eerste stap staan je ambities, visie en doelstellingen centraal. Zo levert de eerste stap in de R-CEPTt™ methode je een concrete stip op de horizon.

 • 2. Analyseren van de ontwikkelmogelijkheden

  Als het doel is bepaald, kijken we waar je nu staat. Zo weten we wat de ontwikkelmogelijkheden zijn binnen jouw organisatie.

 • 3. Ontwikkelplannen maken

  De uitkomst van stap 1 en 2 worden vertaald naar haalbare ontwikkelplannen voor individuele medewerkers en de procurement-organisatie als geheel.

 • 4. Implementatie

  We gebruiken diverse leer-en ontwikkelinterventies en ondersteunen je bij het duurzaam borgen van de bereikte resultaten.

 • 5. Evaluatie

  De R-CEPTt™ methode heeft zich in de praktijk bewezen en dat maken we graag concreet. We vergelijken jouw investeringen in de maatwerk- ontwikkelprogramma's met jouw vooraf bepaalde doelstellingen.


Resultaatgerichte trainingen en opleidingen

Ben je op zoek naar een training en/of opleiding die de kennis van inkoopprofessionals op een bepaald vlak bijspijkert? Bij Nevi vind je een breed aanbod, of het nu gaat om algemene inkoopkennis (Nevi 1 en 2) of specifieke kennis zoals Best Value Procurement, aanbesteden of circulair inkopen. Je kunt de trainingen incompany of bij Nevi volgen. Benieuwd welke opleiding of training het beste bij jouw doelen past? Onze relatiemanagers adviseren je graag over de kansen en mogelijkheden die gelden voor jouw organisatie.


Krijg onbeperkt toegang tot inkoopkennis

Wil je je medewerkers altijd en overal toegang geven tot relevante informatie? Sluit een organisatielidmaatschap af. Zo ben je als organisatie verbonden met duizenden inkoopprofessionals. Daarnaast krijgen medewerkers het vakblad Deal! en toegang tot Kennislab, een besloten omgeving boordevol inkoopkennis. 


Partnerpakketten evenementen

Een partnerpakket biedt je de mogelijkheid om je organisatie, product of dienst extra aandacht te geven tijdens één van Nevi’s grote evenementen. Zo brengen we het inkoopvak samen naar een hoger niveau. Bekijk welke mogelijkheden er zijn en stel zelf je pakket samen. 

Persoonlijk advies dat past bij jouw organisatie?

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen