0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws03 juni 2021

Nederlandse bijdrage aan het inkooponderwijs en onderzoek

De afgelopen twee maanden hebben twee studententeams van de Universiteit Maastricht deelgenomen aan de finale van de ISM Global Case Competition.

 
Nieuws01 juni 2021

Monsterlijke zweepslag treft snel groeiende industrie

Voor de derde maand op rij heeft de NEVI Inkoopmanagersindex voor de Nederlandse industrie een recordstand bereikt. De index steeg in mei van 67,2 naar 69,4.

 
Nieuws01 juni 2021

Grootste groei orders ooit – NEVI PMI® mei 69.4

De NEVI PMI® van mei zette met 69.4 een nieuw record neer in de geschiedenis van het onderzoek.

 
Nieuws26 mei 2021

Inkoop naar een hoger niveau binnen de publieke sector!

Dat is waar Nevi zich voor inzet. Met de nieuwste kennis willen we organisaties en medewerkers toerusten om een volgende stap te maken. Wij bieden hiervoor de complete route!

 
Nieuws04 mei 2021

Nevi.nl winnaar Kentico’s Site of the Year 2020

Onze site Nevi.nl is uitgeroepen tot winnaar Kentico's Site of the Year 2020 in de categorie ‘Online Marketing’. Naast de award, hebben we ook een certificaat als finalist in de categorie Education and Careers mogen ontvangen. Op beide prestaties zijn wij natuurlijk enorm trots.

 
Nieuws03 mei 2021

Recordgroei zet door – NEVI PMI® april 67.2

De NEVI PMI® van april kwam uit op 67.2, een nieuw record in de geschiedenis van de PMI en ruimschoots hoger dan het record van 64.7 in maart.

 
Nieuws03 mei 2021

Record inkoopmanagersindex industrie ondanks tekort aan chips

De NEVI Inkoopmanagersindex voor de Nederlandse industrie steeg in april naar 67,2, waarmee het record van 64,7 van slechts een maand oud werd verbroken. Veel indicatoren bereikten een nieuwe piek, zoals de productie, voorraad ingekochte materialen, levertijden en inkoop- en afzetprijzen.

 
Nieuws26 april 2021

CPO's over Nationale Inkoopenquête ‘Ambitie in inkoop’

Elke twee jaar houdt de redactie van Deal! samen met Nevi de Nationale Inkoopenquête ‘Ambitie in inkoop’. De inkoopdirecteuren van DSM, Thermo Fisher Scientific en Eneco geven hun visie op de resultaten.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren