0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws04 mei 2021

Nevi.nl winnaar Kentico’s Site of the Year 2020

Onze site Nevi.nl is uitgeroepen tot winnaar Kentico's Site of the Year 2020 in de categorie ‘Online Marketing’. Naast de award, hebben we ook een certificaat als finalist in de categorie Education and Careers mogen ontvangen. Op beide prestaties zijn wij natuurlijk enorm trots.

 
Nieuws03 mei 2021

Recordgroei zet door – NEVI PMI® april 67.2

De NEVI PMI® van april kwam uit op 67.2, een nieuw record in de geschiedenis van de PMI en ruimschoots hoger dan het record van 64.7 in maart.

 
Nieuws03 mei 2021

Record inkoopmanagersindex industrie ondanks tekort aan chips

De NEVI Inkoopmanagersindex voor de Nederlandse industrie steeg in april naar 67,2, waarmee het record van 64,7 van slechts een maand oud werd verbroken. Veel indicatoren bereikten een nieuwe piek, zoals de productie, voorraad ingekochte materialen, levertijden en inkoop- en afzetprijzen.

 
Nieuws26 april 2021

CPO's over Nationale Inkoopenquête ‘Ambitie in inkoop’

Elke twee jaar houdt de redactie van Deal! samen met Nevi de Nationale Inkoopenquête ‘Ambitie in inkoop’. De inkoopdirecteuren van DSM, Thermo Fisher Scientific en Eneco geven hun visie op de resultaten.

 
Nieuws12 april 2021

Inkopen in het sociaal domein: wie doet nu eigenlijk wat?

Theo Bastiaansen, senior inkoper in het sociaal domein bij de Gemeente Eindhoven, was één van de deelnemers van de leergang Professioneel Inkopen voor het Sociaal Domein: “Ik heb nu veel meer inzicht in hoe het sociaal domein in elkaar zit.”

 
Nieuws09 april 2021

Samenwerking Nevi en Significant Synergy professionaliseert inkoopvak

Om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het inkoopvak hebben advies- en onderzoeksbureau Significant Synergy en Nevi op 9 april een samenwerkingsovereenkomst getekend.

 
Nieuws08 april 2021

Gratis praktijkgids Best Value creëert waarde voor inkoper en opdrachtnemer

Om inkopers te helpen de Best Value-Aanpak in de praktijk te brengen, is op 8 april het gratis e-book ‘de Best Value-Aanpak’ gelanceerd.

 
Nieuws01 april 2021

Hoogste groei ooit – Nevi PMI® maart 64.7

De Nevi PMI® steeg in maart naar een recordniveau van 64.7. De groei van de productie was de grootste sinds februari 2018 en de op een na grootste sinds de start van het onderzoek. De toename van de nieuwe orders bereikte een recordniveau, wat ook geldt voor de export orders.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren