0

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over inkoop en procurement.

Nieuws

Hoe zie jij 2021 qua werk?

De dagelijkse uitdagingen zijn in deze tijd enorm, en daar komen de ambities vanuit jouw organisatie nog bovenop. Wij bieden je een helder overzicht van diverse mogelijkheden om je, deels vanuit huis, te ontwikkelen.

 
Nieuws

Kijk onze webinars terug wanneer het jou uitkomt

Even geen tijd gehad voor de online webinars? Geen stress! Nevi heeft negen webinars opgenomen die jij kan terug kijken wanneer het jou uitkomt.

 
Nieuws

"Meer ‘dwang en drang’ nodig bij beleid circulaire economie"

Een kennisconsortium onderzoekt in een Integrale Circulaire Economie Rapportage (ICER) iedere twee jaar hoe het staat met de transitie naar 100% circulaire economie in 2050. En laat bij het aanbieden van het eerste rapport aan demissionair minister Van Veldhoven een kritisch geluid horen.

 
Nieuws

Reinier de Graaf ziekenhuis gaat restwarmte leveren aan nieuwe woonwijk

Het ziekenhuis beschikt over een warmte-koudeopslagsysteem dat jaarlijks meer warmte opslaat dan het ziekenhuis nodig heeft. Die extra warmte wordt per 2022 geleverd aan 351 woningen van het nieuwbouwproject Bethelpark

 
Nieuws

EU-actieplan mensenrechten in mondiale supply chains

De Europese Raad roept de lidstaten en de Economische Commissie (EC) op de mensenrechten in mondiale toeleveringsketens en fatsoenlijk werk wereldwijd te promoten.

 
Nieuws

Nederland gaat deel kritische voorraden EU beheren

Nederland gaat een deel van de voorraden beheren die de Europese Commissie aanlegt om een nieuwe epidemie aan te kunnen.

 
Nieuws

Kosten Britse auto-industrie omhoog

De Britse auto-industrie waarschuwt voor extra kosten voor de sector, ondanks het handelsakkoord dat met de Europese Unie is gesloten.

 
Nieuws

Hoe gaat Nevi om met de ontwikkelingen rond het coronavirus?

* Update 12 januari 2021 * Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van de Rijksoverheid, de veiligheidsregio’s en het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen.