Nevi
0
Opleidingen

Nevi Contract- en leveranciersmanagement

Wil je als (aankomend) contract- en leveranciersmanager meer waarde uit contracten en leveranciers halen om zo de inkooprisico’s te beperken? Dan past deze opleiding bij jou. Je leert:
  • organisatiedoelstellingen te vertalen naar concrete actiepunten voor contract- en leveranciersmanagement.
  • het contract- en leveranciersmanagement actieplan optimaliseren.
  • verschillende contractvormen.

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
3 maanden 8 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Blended 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 5.726,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 5.154,00 excl. btw
De bovengenoemde opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Waarom contract- en leveranciersmanagement zo belangrijk is voor de inkooporganisatie

Organisaties in de private en publieke sector focussen zich steeds meer op hun kernactiviteiten. Hierdoor worden taken uitbesteed en neemt de afhankelijkheid van leveranciers verder toe. Als contractmanager is het jouw taak om al deze leveranciers en contracten goed te managen. Alleen dan kun je verstrekkende negatieve gevolgen voorkomen; voor jouw organisatie en voor klanten en burgers.

Om je hierbij te helpen, hebben wij de opleiding Nevi Contract- en leveranciersmanagement (CLM) ontwikkeld. Tijdens deze opleiding krijg je actuele kennis, praktische vaardigheden en tools voor effectief contract- en leveranciersmanagement aangereikt. Zo haal je meer waarde uit contracten en leveranciers én beheers je inkooprisico’s. 

Na het voltooien van de opleiding heb je alle benodigde handvatten om tot een goed verbeterplan voor je organisatie te komen. De Serious Game helpt hierbij. Tijdens deze simulatie ga je actief aan de slag met een uitdagende casus en ervaar je de impact van contract- en leveranciersmanagement vanuit het perspectief van verschillende stakeholders. 

Past de opleiding Nevi Contract- en leveranciersmanagement bij jou?

  • Ben jij (aankomend) contract- en leveranciersmanager?
  • Of werk jij nu als (senior) inkoper, projectmanager of servicemanager en wil jij je ontwikkelen tot contract- en leveranciersmanager?

Dan is de opleiding CLM echt iets voor jou.

  Studieprogramma

De opleiding Nevi Contract- en leveranciersmanagement (CLM) is opgebouwd uit verschillende onderdelen met elk een eigen thema. Je sluit de opleiding af met het schrijven van een verbeterplan voor jouw organisatie of afdeling.


Examens

Deze intensieve opleiding rond je af met het schrijven van een verbeterplan voor jouw eigen organisatie of afdeling. Voor de CLM-simulatie geldt een aanwezigheidsplicht.

Contract- en leveranciersmanagement

De prijslijst geeft je een helder overzicht hoe de ledenprijs en de niet-ledenprijs van de opleiding Contract-en leveranciersmanagement is opgebouwd op basis van de verschillende onderdelen. Download hierboven de prijslijst.

Locaties en startdata

Nevi Contract- en leveranciersmanagement

Veelgestelde vragen

Minimaal 3 jaar werkervaring en hbo werk- en denkniveau is gewenst. De training Contractmanagement in één dag vormt een goede basis om in te stromen in deze opleiding, maar is niet verplicht.
Ongeveer 3 weken voordat de opleiding start ontvang je bericht van ons en hoor je definitief of de opleiding doorgaat. We streven continu naar de meest optimale leerervaring voor onze deelnemers. Hiervoor kijken we o.a. naar een minimum aantal deelnemers en de groepsdynamiek.
Deze opleiding gaat in de regel altijd door op deze locatie: Garderen.
Ongeveer 3 weken voor de start van deze opleiding kan je het lesmateriaal vinden in je persoonlijke Mijn Nevi- account. Deze kan je vinden op nevi.nl rechtsboven onder ‘Account’.
Ongeveer 9 weken voor de start van de opleiding ontvang jij of jouw organisatie de factuur.
Voor deze opleiding kun je geen vrijstellingen aanvragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen