Nevi
0

Inkopen voor Retail en (Groot)handel

Het retaillandschap is continu in beweging. Om succesvol te zijn is het key om ervoor te zorgen dat je het juiste product aanbiedt, op het juiste tijdstip, via het juiste kanaal.

Bekijk ons aanbod

Het lijkt zo eenvoudig: inkopen tegen groothandelsprijzen en vervolgens verkopen tegen een hogere prijs. En zo dat het juiste product, op het juiste tijdstip, via het juiste kanaal, bij de juiste consument belandt. De realiteit is minder eenvoudig. 

Want paaseieren kunnen direct na Pasen in de uitverkoop. En lege schappen genereren geen omzet. Ook de druk van social media en de steeds grotere bewustwording van consument maakt inkopen in retail en groothandel steeds complexer.  

De juiste kennis over inkoop voor Retail en (Groot)handel

Het belang voor pure players, omni-channel retailers en fysieke retailers om ‘top of mind’ te blijven in de hoofden van consumenten vraagt om een bredere invulling van de rol van inkoper. Daarom biedt Nevi diverse trainingen aan speciaal voor inkoopprofessionals werkzaam in Retail en (groot)handel. 

Volg een training over het inkopen voor Retail en (Groot)handel

Nevi biedt inkoopprofessionals die op tactisch inkoopniveau werken en zich meer strategisch willen ontwikkelen nu een compleet programma aan waarmee je in staat bent om in een sneltreinvaart de verschillende aspecten van inkoop in retail en (groot)handel je eigen te maken. 

Incompany

Al onze trainingen worden incompany aangeboden. Volg met je team een training over het inkopen en organiseren van externe inhuur op jouw locatie. Je volgt dan niet alleen de training, je bent ook nog eens bezig met teambuilding én je bespaart reiskosten en tijd. Lees meer over onze incompany trainingen.

Lees meer Lees minder

    

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren