Over Nevi

Hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management

Nevi is er om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij. Dat doen wij met een breed palet aan diensten, waarbij onze inkomsten direct terug vloeien in de ontwikkeling van het vakgebied. Onze community bestaat uit ruim 12.000 inkoopprofessionals, die elkaar vinden bij Nevi.

Startpunt voor inkoopprofessionals

Met ruim 6500 Nevi members, tientallen evenementen per jaar, 10 erkende inkoopopleidingen en ruim 55 praktijkgerichte trainingen, is Nevi hét adres om jezelf of jouw team te blijven ontwikkelen op procurement skills. Daarnaast bieden we tools om je bij je dagelijkse werk te ondersteunen. Nevi werkt in co-creatie met andere organisaties aan maatschappelijke thema's en programma’s. Hiermee maken we ons zichtbaar, creëren we nieuwe kansen voor de beroepsgroep én dragen we vanuit inkoop actief bij aan een betere wereld. Om ons vak te blijven ontwikkelen investeren we in onderwijs en onderzoek. Lees meer over de koers van Nevi

Neem contact met ons op

Wij zijn te bereiken via:
Tel. 088 - 33 00 700 (tijdens kantooruren)
E-mail info@nevi.nl

Bezoekadres
Aïdaschouw 5 - Wijk 26
2726 JZ Zoetermeer
Routebeschrijving

Postadres
Postbus 198
2700 AD Zoetermeer

Het Nevi kantoor is gevestigd in Zoetermeer en telt 48 medewerkers.

Voor de pers

Wil je meer informatie over inkoop of over Nevi? Neem dan contact met ons op. 

Vereniging

Nevi is in 1956 opgericht als beroepsvereniging voor inkopers. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid naar een professioneel netwerk met als hoogste bestuurlijk orgaan de Ledenraad. Deze bestuurders zijn een afspiegeling van onze leden. Het Nevi Netwerk kent 5 kringen, 2 secties en 2 platforms.

Nevi Netwerk      Nevi Ledenraad      Nevi Bestuur 

Vragen of studieadvies?

Bel (088) 33 00 700 tussen 8.00 en 17.30 uur of mail ons.

Liever persoonlijk opleidingsadvies? Stuur een e-mail voor een afspraak bij ons op kantoor.

Wij helpen je graag!