Nevi
0
Home

Over Nevi

Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. We zetten ons in om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij.  

Nevi is er voor iedereen die zich bezighoudt met het inkoopvak. We bundelen inzichten uit het bedrijfsleven, de publieke sector, onderwijs en wetenschap en delen deze kennis in onze krachtige vereniging van 6.500 inkoopprofessionals die elkaar inspireren en stimuleren.

Daarnaast bieden we doelgerichte opleidingen en trainingen, tools en evenementen waarmee je het allerbeste uit jezelf en je organisatie haalt. Met ons opleidings- en trainingsaanbod volgen we organisaties tot over de grenzen. Ons uitgebreide en internationale trainersnetwerk zorgt voor een uniform aanbod, met aansluiting op de lokale cultuur. 


Onze koers

Nevi biedt je een breed perspectief op jouw uitdagende vakgebied. Dat doen we met een veelzijdig palet aan diensten, waarbij onze inkomsten direct terugvloeien in de ontwikkeling van het vakgebied.  


Kernactiviteiten

Onze kernactiviteiten zijn: 

Netwerk en communities

Leden en niet-leden vinden elkaar bij Nevi. In het Nederlands en Engels. Met een community van 12.000 inkoopprofessionals hebben we een grote slagkracht. Wij geloven dat kennisontwikkeling en een groot netwerk inkoopprofessionals vooruit helpen. Daarom organiseren wij congressen en netwerkbijeenkomsten en faciliteren we communities waarin professionals elkaar vinden. Lees meer over netwerk en communities

Opleidingen en trainingen

We hebben 8 erkende Nevi-opleidingen met diploma  en ruim 55 praktijkgerichte en actuele  trainingen, masterclasses en leergangen. Regelmatig voegen we  nieuwe trainingen  toe aan ons palet. Ook bieden we ontwikkelprogramma’s voor inkoopafdelingen en organisaties.  

Tools

Nevi ontwikkelt tools die de inkoopprofessional ondersteunen. Een ‘tool’ is een hulpmiddel om de ‘hoe’ van operationele, tactische en strategische vraagstukken in te vullen. Tools helpen om een beter inzicht te krijgen, zijn efficiënt en effectief als het gaat om besteding van jouw tijd en geld. Bekijk onze tools

Maatschappelijke programma's

Nevi werkt met stakeholders in co-creatie aan maatschappelijke thema's en met andere organisaties en partners aan  maatschappelijke projecten. Hiermee maken we ons zichtbaar, creëren we nieuwe kansen voor organisaties en professionals én dragen we vanuit inkoop actief bij aan een betere wereld.
Bekijk onze maatschappelijke programma's

Onderwijs en onderzoek

Om ons vak te blijven ontwikkelen investeren we in onderwijs en onderzoek. Daarbij werken we nauw samen met hbo-instellingen en universiteiten, om samen meer impact te kunnen maken. Zo sponsoren we leerstoelen voor hoogleraren. De Nevi Research Commissie (NRC) stimuleert wetenschappelijk onderzoek en bevordert de kwaliteit, professionalisering en positie van inkoop.

We voeren onze activiteiten uit met respect voor omgeving, milieu en individu. 

Lees in deze twee brochures alles over wat Nevi voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen.

Werken bij Nevi

Werken bij Nevi 

Werken bij Nevi betekent werken in een dynamische organisatie. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren