Incompany trainingen

Behoefte aan een training of ontwikkelprogramma op maat? Een incompany training is specifiek gericht op jouw organisatie en situatie. Wij helpen zowel ervaren als onervaren inkopers zich op uiteenlopende vlakken te verbeteren.

Wat is een incompany training?

Al onze praktijkgerichte trainingen kunnen op maat worden aangepast en samengevoegd en jij bepaalt waar en wanneer de training plaatsvindt. Dit houdt in dat wij de praktijkgerichte incompany training graag verzorgen bij jou in-house op kantoor of op een andere locatie, op een datum naar keuze. Een incompany training heeft als voordeel dat je naast het volgen van een praktijkgerichte training, ook bezig bent met teambuilding. Ben jij op zoek naar een training rond een (inkoop)thema? Ontdek dan nu wat een incompany training voor jouw organisatie kan betekenen. 

Een stapsgewijze aanpak voor het hele team

Samen bepalen we de opzet, inhoud, gewenste output en doelstellingen van de maatwerk training. Afhankelijk van de aard en omvang doorlopen we enkele overzichtelijke stappen om tot de beste oplossing te komen.  

Stap 1: We nemen algemene aspecten met je door, zoals de specifieke situatie, doelgroep en gewenste resultaten
Stap 2: Je ontvangt een uitgebreide offerte met een duidelijke kostenopgave
Stap 3: Wij bereiden de training voor, bijvoorbeeld door gezamenlijke keuze voor ondersteunende activiteiten, trainers en trainingsdata
Stap 4: De trainers ontvangen ter voorbereiding relevante documenten, zoals een beleidsplan en procedures van jouw organisatie
Stap 5: De training wordt begeleid met een trainingsmap afgestemd op de onderwerpen uit de training en het niveau van de deelnemers
Stap 6: Regelmatig vinden beoordeling, coaching, evaluaties en afstemming met jou als opdrachtgever plaats om zeker te zijn dat de training aansluit bij jullie wensen.

Training Onderhandelingsproces- en tactieken

Alle trainingen die Nevi aanbiedt worden ook incompany aangeboden. De training Onderhandelingsproces- en tactieken is een van de maatwerk-trainingen die Nevi incompany aanbiedt. Dat biedt jouw organisatie veel voordelen. Zo leer je niet alleen de laatste tactieken als het gaat om onderhandelen. Maar, je formuleert een organisatiebrede filosofie op onderhanden, als team. Bovendien bouw je aan het team én bespaar je op reiskosten en tijd. 

Training op maat in een vreemde taal?

Speciaal voor jouw internationale team of organisatie, bieden we ook incompany trainingen aan in het Engels. Al meer dan 10 jaar levert Nevi praktische, resultaatgerichte trainingsprogramma’s in meerdere talen. 

Meer weten over een incompany training bij Nevi?

Nevi is hét startpunt en kennisnetwerk voor inkoop-en management. Zo verzorgde Nevi al vele trainingen voor de overheid, dienstverlenende organisaties, de zorgsector, handelsorganisaties en in de bouw en industrie. Denk bijvoorbeeld aan trainingen voor het verbeteren van het inkoopproces, voor het vergroten van onderhandelingsvaardigheden, het optimaliseren van leveranciersmanagement of op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Ook voor jouw organisatie ontwikkelen we graag een professionele incompany training op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@nevi.nl of bel met het Nevi Klant Contact Center

Of neem direct contact op met: 

  René van den Hoven René van den Hoven, programmamanager private sector: r.vandenhoven@nevi.nl | tel. 06 46717304  

  John Weinstock John Weinstock, programmamanager publieke sector: j.weinstock@nevi.nl | tel. 06 11350500

Enkele van onze klanten: Heineken, Akzo Nobel, DSM, Océ, Philips en Essilor