Nevi
0

Filters

Online leren

Sector

Thema

Training

ISO 20400 Sustainable Procurement

De ISO 20400 training geeft je de tools om maatschappelijk verantwoord inkopen optimaal in te zetten. Je bent hierna op de hoogte van de ISO 20400-richtlijn, zodat je professioneel aan de slag kunt met sustainable procurement.

 
Training

Inkoop voor niet-inkopers - publieke sector

In één dag maak je kennis met inkoop in de publieke sector. Je leert alles over de wet- en regelgeving die voor jou als niet-inkoper van belang is.

 
Training

Inkoopprojectmanagement

Hoe beter je projectmatig kan werken, des te innovatiever en efficiënter je bent. In deze training leer je alles over inkoopprojectmanagement.

 
Training

Inkooprisicomanagement

Deze training behandelt de theorie én de dagelijkse praktijk aan de hand van voorbeelden én een voor de eigen inkooppraktijk ontwikkelde praktisch toepasbare tool om leveranciersrisico’s te identificeren én vervolgens effectief te managen.

 
Training

Inkopen in de (groot)handel en retail

Wil jij beter presteren en meer uit jouw inkoop halen? Volg dan nu deze compacte training die is gebaseerd op praktijksituaties waarin vrijwel alle aspecten uit je vakgebied voorbij komen.

 
Training

Inkopen van ICT

Deze training staat stil bij de complexe ICT-wereld vol jargon en snelle ontwikkelingen. Je leert wat je moet weten als inkoper van ICT-oplossingen.

 
Training

Inkopen van externe inhuur

Houd jij je bezig met het inkopen van externe arbeid en hoe verder optimaal te handelen in een sterk veranderende en versnipperde arbeidsmarkt? Tijdens deze 2-daagse training worden al je vragen beantwoord!

 
Training

Innovatiegericht Inkopen en Aanbesteden

In deze training leer je hoe je innovaties kunt inkopen en aanbesteden met de juiste procedures. Vind de vrijheden in het inkoopprocedure palet om tot innovatieve oplossingen te komen.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren