Nevi
0
Trainingen

Basisaspecten van onderhandelen

Beter worden in onderhandelen? Tijdens deze tweedaagse training leer je de basisvaardigheden van onderhandelen, zoals gesprekstechnieken en onderhandelingstactieken. Je krijgt veel persoonlijke tips. Na afloop heb je het onderhandelen onder de knie en maak je met jouw inkoop impact voor jouw organisatie.
Onderhandelen is een vaardigheid die elke professionele inkoper in huis moet hebben. Wil jij ook beter worden in onderhandelen? Dan is Basisaspecten van onderhandelen voor jou de perfecte training.

Tijdens de training krijg je inzicht in het onderhandelingsproces en leer je de verschillende gesprekstechnieken. De volledige training staat in het teken van persoonlijke tips en adviezen. Zo kun jij snel vooruitgang boeken en het onderhandelen volledig onder de knie krijgen. Dit zorgt ervoor dat jij voortaan een nog grotere impact hebt op het onderhandelingsresultaat voor jouw organisatie.  

Basisaspecten van onderhandelen

Wat leer je?

  • Kennis en basisvaardigheden om beter te onderhandelen.
  • Voorbereiding van de inkooponderhandeling.
  • Verschillende onderhandelingstactieken.
  • Conflicthantering met interne klanten en leveranciers.

Voorafgaand aan de training krijg je een schriftelijke intake zodat de trainer je optimaal kan ondersteunen. Tijdens de training wisselen theorie, rollenspellen, opdrachten en instructievideo’s elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij een (toekomstig) inkoper op operationeel niveau?

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee aaneengesloten dagen (inclusief avondprogramma).

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, diner (eerste dag), hapjes en drankjes. 

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren