Nevi
0
Trainingen

Procurement Executive Program

Tijdens het Procurement Executive Program maak je uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied. Na het volgen van deze leergang ben je weer helemaal ‘inkoop-up-to-date’. Na deze training heb je:
  • Kennis van de meest actuele ontwikkelingen en toepassingen op inkoopgebied
  • Voldoende bagage om de inkoopstrategie te vertalen naar je organisatie
  • Je inkoopnetwerk flink uitgebreid

Waarom het Procurement Executive Program volgen?

We geven antwoord op vragen als: ‘Wat is de best passende inrichting van mijn inkooporganisatie? Hoe kan ik mijn toegevoegde waarde aantonen? Op welke manier spreek ik dezelfde taal als mijn stakeholders?’ De invulling van de lesblokken komt van ervaren sprekers, zowel uit de praktijk als uit de academische wereld.

Voor wie het Procurement executive program geschikt?

Nevi heeft deze training ontwikkeld voor onder meer zij-instromers in het inkoopvak. Je bent bijvoorbeeld consultant, inkoopadviseur of manager met een brede businessfocus en je wilt de strategische waarde van inkoop op korte termijn vergroten. Of je bent een manager die inkoop onder zijn hoede heeft gekregen. Ook voor inkoopprofessionals die al een tijd geen opleiding meer hebben gevolgd, is het Procurement executive program zeer waardevol. Het programma is zowel geschikt voor inkopers in de private als de publieke sector. Een hbo werk- en denkniveau is vereist om de lesstof te begrijpen.

Procurement Executive Program

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Dit programma behandelt de volgende onderwerpen:

  • Blok 1: Inkoopontwikkeling en -strategie
  • Blok 2: Van inkoopstrategie naar uitvoering
  • Blok 3: Supply chain management & Leveranciersontwikkelingen
  • Blok 4: Inkoop en organisatie
  • Blok 5: Next Generation Procurement 

Trainingsduur

5 blokken van 2 dagen. Bekijk het volledige programma.

  • dag 1: 09.30 – 20.00 met aansluitend diner
  • dag 2: 08.30 – 16.00

Werkvormen

Je verrijkt je kennis door de inspirerende verhalen van sprekers uit de praktijk en academische wereld. Theorie wordt afgewisseld met praktische werkvormen.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Procurement Executive Program

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren