Nevi
0
Trainingen

Procurement Executive Program

Wil jij je in korte tijd laten bijspijkeren in de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied? In deze tiendaagse leergang krijg je inzicht in alle strategische mogelijkheden van inkoop. Na afloop weet je hoe je de inkooporganisatie inricht, hoe je jouw toegevoegde waarde aantoont en hoe je van strategie naar uitvoering gaat. Je krijgt er bovendien een waardevol netwerk bij.

Over deze training

Aantal plekken
16
Prijs
€ 9.913,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 8.426,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
Tijdens het Procurement Executive Program maak je uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied. Je krijgt onder meer antwoord op vragen als: Wat is de beste inrichting van mijn inkooporganisatie? Hoe toon ik mijn toegevoegde waarde aan? Hoe spreek ik dezelfde taal als mijn stakeholders? Hoe ga ik van de inkoopstrategie naar uitvoering?

    


Studieprogramma 2024

Dit programma behandelt de volgende onderwerpen:

27 maart 2024 09.30 – 19.30 Ontwikkelingen in inkoopstrategie Frank Rozemeijer
28 maart 2024 08.30 – 15.30 Strategisch kostenmanagement Robert Driessen
17 april 2024 09.30 – 15.30 Gunning- en selectiecriteria Jan Telgen
  16.00 – 19.30 Innovatie & co-creatie Jelle de Vries
18 april 2024 08.30 – 15.30 Supply chain management  
15 mei 2024 09.30 – 19.30 Kracht en invloed in onderhandelingen Anil Joshi
16 mei 2024 08.30 – 15:30 Contract- en leveranciersmanagement Maurice van Helden
19 juni 2024 08.30 – 15.30 Relationele contracten Jeroen van de Rijt
  16.30 – 19.30 Smart Digital Procurement Achraf Talhaoui
20 juni 2024 08.30 – 15.30 Waardegerichte inkoop Gerco Rietveld
3 juli 2024 09.30 – 16.00 Sustainable Procurement BISCI / Ton Geurts
  16.30 – 19.30 Het belang van ESG binnen Procurement Norian Wasch
4 juli 2024 08.30 – 15.30 Next Generation Procurement Frank Rozemeijer


Alumniprogramma

Naast waardevolle kennis, geeft het programma een even zo waardevol netwerk van professionele vakexperts. Minstens net zo belangrijk als de opleiding zelf is immers het 'netwerk' van studiegenoten waarop je als inkoopmanager kunt terugvallen. Daarom organiseert Nevi regelmatig een alumnibijeenkomst voor voormalig deelnemers van het Procurement Management Program, het Procurement Leadership Program en het Procurement Executive Program.

Procurement Executive Program

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je?

  • Inzicht in alle strategische mogelijkheden van inkoop.
  • De meest actuele ontwikkelingen in en toepassingen op inkoopgebied.
  • Inkoopstrategie vertalen naar de organisatie.

Theorie en praktische werkvormen wisselen elkaar af. Je verrijkt je kennis door de inspirerende verhalen van sprekers uit de praktijk en academische wereld. 

Past deze leergang bij jou?

 • Heb jij hbo werk- en denkniveau en ben jij een zij-instromende manager in het inkoopvak? Of ben je een inkoopadviseur of -manager met een brede businessfocus en wil je de strategische waarde van inkoop op korte termijn vergroten? Of ben je een inkoopprofessional die al een tijdje geen opleiding meer heeft gevolgd?
 • Vind je het waardevol om kennis en ervaring uit te wisselen met vakgenoten?

Dan is deze leergang geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze leergang?

  Tien dagen (vijf blokken van twee aaneengesloten dagen).

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, diner (de eerste dag van ieder blok), hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Al veel meer DHL'ers hadden de opleiding gevolgd, en ze waren allemaal enthousiast. Ik begrijp nu ook waarom. In vijf keer twee dagen wordt in vogelvlucht het hele inkoopvakgebied behandeld. Het is een stoomcursus die in een hoog tempo alle aspecten aanstipt.
Jeroen Gadella, Senior Sourcing Manager Services bij DHL Benelux

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren