Nevi
0
Trainingen

Procurement Executive Program

Tijdens het Procurement Executive Program maak je uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied. Na het volgen van deze leergang ben je weer helemaal ‘inkoop-up-to-date’. Na deze training heb je:
  • Kennis van de meest actuele ontwikkelingen en toepassingen op inkoopgebied
  • Voldoende bagage om de inkoopstrategie te vertalen naar je organisatie
  • Je inkoopnetwerk flink uitgebreid

Over deze training

Aantal plekken
16
Prijs
€ 9.532,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 8.102,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Waarom het Procurement Executive Program volgen?

We geven antwoord op vragen als: ‘Wat is de best passende inrichting van mijn inkooporganisatie? Hoe kan ik mijn toegevoegde waarde aantonen? Op welke manier spreek ik dezelfde taal als mijn stakeholders?’ De invulling van de lesblokken komt van ervaren sprekers, zowel uit de praktijk als uit de academische wereld.

Past het Procurement Executive Program bij jou?

Nevi heeft deze leergang ontwikkeld voor onder meer zij-instromers in het inkoopvak. Je bent bijvoorbeeld consultant, inkoopadviseur of manager met een brede businessfocus en je wilt de strategische waarde van inkoop op korte termijn vergroten. Of je bent een manager die inkoop onder zijn hoede heeft gekregen. Ook voor inkoopprofessionals die al een tijd geen opleiding meer hebben gevolgd, is het Procurement Executive Program zeer waardevol. Het programma is zowel geschikt voor inkopers in de private als de publieke sector. Een hbo werk- en denkniveau is vereist om de lesstof te begrijpen.

Procurement Executive Program

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Dit programma behandelt de volgende onderwerpen:

  • Blok 1: Inkoopontwikkeling en -strategie
  • Blok 2: Van inkoopstrategie naar uitvoering
  • Blok 3: Supply chain management & Leveranciersontwikkelingen
  • Blok 4: Inkoop en organisatie
  • Blok 5: Next Generation Procurement 

Trainingsduur

5 blokken van 2 dagen.


  • Dag 1 is 9.30-19.30 uur - met aansluitend diner
  • Dag 2 is 8.30-15.30 uur

Werkvormen

Je verrijkt je kennis door de inspirerende verhalen van sprekers uit de praktijk en academische wereld. Theorie wordt afgewisseld met praktische werkvormen.

Alumniprogramma

Naast waardevolle kennis, geeft het programma een even zo waardevol netwerk van professionele vakexperts. Minstens net zo belangrijk als de opleiding zelf is immers het 'netwerk' van studiegenoten waarop je als inkoopmanager kunt terugvallen. Daarom organiseert Nevi regelmatig een alumnibijeenkomst voor voormalig deelnemers van het Procurement Management Program, het Procurement Leadership Program en het Procurement Executive Program.

Al veel meer DHL'ers hadden de opleiding gevolgd, en ze waren allemaal enthousiast. Ik begrijp nu ook waarom. In vijf keer twee dagen wordt in vogelvlucht het hele inkoopvakgebied behandeld. Het is een stoomcursus die in een hoog tempo alle aspecten aanstipt.
Jeroen Gadella, Senior Sourcing Manager Services bij DHL Benelux

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Wil je met je team een training volgen dat toegespitst is op je branche of organisatie?  Nevi voor organisaties
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  
Op de pagina STAP-budget vind je alle informatie. STAP-budget

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren