Nevi
0
Trainingen

Aanbesteden van ICT

Ontwikkel je skills in IT-aanbestedingen met onze "Aanbesteden van ICT" training. Leer praktische selectie- en gunningscriteria, ontdek je rol en waarde, en leer hoe je specificaties optimaal benut. Ideaal voor ervaren inkopers; kennis van Nevi 1 Publiek of Nevi 2 Publiek is een pluspunt.
Je weet wat aanbesteden is en je kent de regelgeving. Juist bij ICT-aanbestedingen is het belangrijk dat je niet alleen let op de rechtmatigheid, maar ook op doelmatigheid en werkbare gunningscriteria.

Als je je aanbestedingskennis toepast binnen het ICT-domein sta je voor verschillende uitdagingen: welke selectiecriteria moet je hanteren? Hoe ga je om met dealers, ICT-raamcontracten en de ICT-afdeling? Hoe organiseer je een demo? Welke valkuilen zijn er bij ICT-aanbestedingen?  Met deze en andere belangrijke vragen ga je aan de slag in de training Aanbesteden van ICT.

Aanbesteden van ICT

Wat leer je?

  • Beter zicht op je rol en toegevoegde waarde bij ICT-aanbestedingen.
  • Praktische handvatten om werkbare selectie- en gunningscriteria te hanteren.
  • Zicht op ‘toeschrijven naar’ en wat je kunt doen met aangeleverde specificaties.

Theorie en praktijkopdrachten wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ken jij de regels van aanbesteden en heb je al (ICT-)aanbestedingen uitgevoerd?
 • Ben jij een inkoper op tactisch of strategisch niveau? 

Dan is deze training geschikt voor jou. Het is een voordeel als je ook de opleiding Nevi 1 Publiek of Nevi 2 publiek hebt gevolgd. 

Praktische informatie

 • Wat is de trainingsduur?

  Één dag.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons handige contactformulier.

Veelgestelde vragen

Inkoopprofessionals die aantrekkelijk willen blijven op de arbeidsmarkt ontwikkelen zich continu. Nevi begrijpt dit en heeft haar aanbod hierop aangepast. Bij ons vind je trainingen waarmee je kunt verdiepen in of verbreden op een specifiek onderwerp. Dompel je onder in de wereld van contractmanagement of leer bijvoorbeeld alles over maatschappelijk verantwoord inkopen.
Nevi is een vereniging en hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Wij ondersteunen inkoopprofessionals gedurende hun hele loopbaan in hun professionele ontwikkeling. Naast het bieden van opleidingen en trainingen, brengen we inkoopprofessionals met elkaar in contact en inspireren wij hen. We organiseren regelmatig kennissessies, evenementen en netwerkactiviteiten. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het inkoopvak. Wil je meer weten? Bekijk hier wat een lidmaatschap bij Nevi inhoudt.
Met een training doe je in één of enkele dagen kennis op over een specifiek inkoopthema of een bepaalde sector? Wij bieden een uitgebreid trainingsaanbod dat zich richt op onderwerpen die kenmerkend zijn voor inkoop-, contract- en leveranciersmanagement.

Kenmerken:
 • Verdiepend op thema, sector of trends
 • Trainingsduur: 1 of enkele dagen
 • Certificaat van deelname
Lees hier meer

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren