Nevi
0
Trainingen

Best Value Procurement Refresher course

Bij best value innovaties verandert er veel in korte tijd. Tijdens deze training refresh je je kennis en daarmee je B-certificaat. Na deze training heb je:
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen, inzichten en praktijkervaringen op het gebied van BVP
  • Geleerd van de laatste ontwikkelingen en praktijkervaringen
  • Het Best value B-certificaat dat weer voor 3 jaar geldig is

Waarom een training Best value procurement refresher course?

Als je een Best value procurement B-certificaat hebt gehaald, is het daarna zaak om ervaring op te doen. Op het gebied van BVP gaan de ontwikkelingen snel. Meegaan met de tijd gaat vaak vanzelf maar bij best value innovaties verandert er veel in korte tijd. Reflectie op behaalde resultaten en op innovatieve inzichten is noodzakelijk om de grondwaarden van het best value gedachtegoed te blijven ontwikkelen. Vernieuwde vormen van samenwerken met het oog op het toenemend belang van ketenmanagement en aangepaste gunningsmethodieken, zoals ‘gunnen op waarde’ staan daarbij volop in de belangstelling.

In de Best value refresher course staan we stil bij de (nieuwe) toepassingsvormen van best value op basis van de opgedane praktijkervaring. Ook verdiepen we de uitwerking van best value in relatie tot verschillende thema’s. Daarna is je BVP-certificaat weer voor 3 jaar geldig en blijf je opgenomen in het online register van best value certificaathouders.

Voor wie is de training Best value procurement refresher course geschikt?

Deze training is door Nevi specifiek ontwikkeld voor de inkoopprofessional die enige tijd geleden het BVP B-certificaat heeft behaald en weer volledig op de hoogte willen zijn van de laatste BVP ontwikkelingen.

Best Value Procurement Refresher course

Welke onderwerpen komen er aan bod?:

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Opfrissing gedachtegoed Best Value
  • Ontwikkelingen en ervaringen Best Value
  • Verdieping op verschillende thema’s
  • Praktijkcases  

Werkvormen

Aan de hand van praktijkcases behandelen we de nieuwste inzichten van BVP.

Praktisch

Dit is een eendaagse training. Volg je deze training in de virtual classroom? Dan wordt het programma verdeeld over 2 dagdelen.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Best Value Procurement Refresher course

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren