Praktijkgerichte trainingen

Ben je op zoek naar een training of leergang rond een (inkoop)thema? Na voltooiing ontvang je een NEVI Certificaat. De trainingen zijn ook incompany beschikbaar.

Wanneer je gelijktijdig met een collega aanmeldt voor dezelfde training dan ontvangt elke tweede deelnemer 10% korting op de prijs.

Trainingen

Aanbesteden van ICT

Je weet wat aanbesteden is en je kent de regelgeving. Juist bij IT-aanbestedingen let je naast rechtmatigheid op doelmatigheid en zinvolle en werkbare gunningscriteria.

Aanbestedingswet - Basis

Succesvol aanbesteden met de gewijzigde Aanbestedingswet die per 1 juli 2016 is ingegaan. 

Aanbestedingswet - Gevorderd

Correct aanbesteden én rekening houden met interne opdrachtgevers. De grenzen van het nieuwe aanbesteden ontdekken én een optimaal inkoopresultaat behalen.

Basisaspecten van inkoop

Wil je beschikken over de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om een inkoopproces zelfstandig en professioneel te verzorgen? Dan is dít de training voor jou!

Basisaspecten van onderhandelen

Onderhandelen is een vaardigheid waarover alle goede inkopers zouden moeten beschikken. Wil je ook beter worden in onderhandelen? Dan is dit de

NIEUW

Best Value & het juridisch kader

Het toepassen van BVP en daarbij de principes van het aanbestedingsrecht intact houden.

NIEUW

Best Value Contractmanagement

In deze interactieve training komen alle aspecten waar een contractmanager van een Best Value project mee te maken krijgt aan bod.

Best Value Preparation A course

Heb je een Best Value B-certificaat en wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat? Deze intensieve applied learning training helpt je daarbij. 

Best Value Procurement - B certificering (privaat)

Dé inkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Hierdoor kan jouw inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren. 

Best Value Procurement - B certificering (publiek)

De filosofie en methodiek van Best Value staan centraal in deze training, met speciale aandacht voor de wijze waarop de Best Value aanpak past binnen het (Europees) aanbestedingsrecht.

Best Value Procurement Refresher course

Bij Best Value innovaties verandert er veel in korte tijd. Refresh je kennis en daarmee je B-certificaat en blijf opgenomen in het online register van Best Value Certificaathouders. 

NIEUW

Best Value Sales

Sluit aan bij de wensen van de inkoper en breng jouw bedrijf maximaal voor het voetlicht. Maak een grotere kans op opdrachten met grondige kennis van de Best Value methodiek.

NIEUW

Categoriemanagement

Ontwikkel je eigen visie op de levenscyclus van een product of dienst. Optimaal inkopen, contracten goed benutten én invloed uitoefenen op de vraag van de markt.

Circulair Inkopen

Een sleutel voor het aanjagen van de circulaire economie ligt bij inkopers.

NEW

Collaborative Contracting Course

Strategic relationships require strategic contracts enabling you to go beyond “Getting to Yes”, and moving forward to a new negotiation paradigm that allows you to “Get to We”.  

Contractmanagement in 1 dag

Ga je de eerste stappen zetten op het gebied van contractmanagement? En wil je in korte tijd alle ins en outs leren kennen? Dan biedt deze 1-daagse training uitkomst.

Contractmanagement Sociaal Domein voor gemeente

In het afgelopen jaar hebben bijna alle gemeentes contracten met zorgaanbieders afgesloten. Nu is het tijd grip op deze contracten te krijgen.

NIEUW

Fact based negotiation

Wat is de relatie tussen de leveranciersstrategie, de te bereiken onderhanddelingsdoelen en de onderhandelingsstrategie? Je leert een optimaal onderhandelingsresultaat voor jouw organisatie te

NIEUW

Inkoop voor niet-inkopers - Publiek

In 1 dag maak je kennis met inkoop in de publieke sector en word je op de hoogte gebracht van alle wet- en regelgeving die voor jou van belang is.

Inkoopprojectmanagement

Hoe beter je projectmatig werken beheerst, des te innovatiever, effectiever en efficiënter je kunt zijn. In deze training ga je daarmee aan de slag.

Inkooprisicomanagement

Risicomanagement is cruciaal voor een professioneel en gestructureerd inkoopmanagement. Het identificeren, analyseren en beheersen van inkooprisico’s is van essentieel belang! 

Inkopen in het Sociaal Domein voor gemeenten

Een compleet strategisch 'hands on' programma om de vertaalslag te maken van strategische (zorg-) doelstellingen naar een inkoopoplossing op maat.

Inkopen van ICT

Als je betrokken bent bij ICT-inkoop dan werk je in een complexe wereld vol jargon en snelle ontwikkelingen. Hoe voeg je als inkoper waarde toe en hoe maak je de juiste keuzes?

NIEUW

Interactief risicomanagement van inkoopprojecten

Inkoop gaat gepaard met risico’s. Sommige risico’s zijn de expertise van de inkoper, anderen van de opdrachtgever/ interne gebruikers. Leer hoe je risico's in kaart brengt en managed met RISKID.

NIEUW

ISO 20400 Sustainable Procurement

Deze tweedaagse training bied je de mogelijkheid optimaal voorbereid te zijn op deze internationale richtlijn. Lees de

Certificaat

Leergang Inkopen GWW

Aan de slag met de branchespecifieke facetten bij de inkoop van grond-, weg- en waterbouwprojecten.

Certificaat

Leergang Strategische Inkoop

De vertaling maken van de strategie van jouw organisatie naar concrete inkoopacties. Ontdek welke veranderstrategie passend is om jouw toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

Certificaat

Leergang Tactische Inkoop

In slechts 2,5 maand leer je van de beste NEVI trainers hoe je een complex inkoopproces opzet en een ingewikkeld sourcingtraject uitvoert.

Leiderschap met impact

Voor inkoop- leveranciers- en contractmanagers die hun leiderschapskwaliteiten en impact verder willen ontwikkelen.

Leveranciersprestatiemeting

De prestaties van leveranciers beïnvloeden bedrijfsprocessen en kwaliteit, en daarmee de tevredenheid van jouw klanten. 

NEW

Made in China!

How to (easily) set-up a succesful & sustainable supply chain in China.

Masterclass Businessgedreven Inkoop

Aan de slag met het concept van de businessgedreven inkoop! Benut de kansen in de inkoopmarkt om jouw organisatie succesvoller en weerbaarder te maken.

8 PE Punten

Masterclass Excellent Opdrachtgeverschap

Eendaagse masterclass over hoe professioneel opdrachtgeverschap binnen de corporatie aangescherpt, geborgd en verankerd kan worden. 

Masterclass Inkopen in de Zorg

Vijf uiterst ervaren zorg- en inkoopspecialisten praten je tijdens deze unieke masterclass bij, zodat jouw kennis over de strategische inkooprol binnen de zorg weer geheel up-to-date is. 

8 PE Punten

Masterclass Prof. inkoop & inkoopsamenwerking

Realiseren van kostenreducties en het verkrijgen van meerwaarde voor dezelfde inkoopuitgaven. Exclusief voor bestuurders en directies van woningcorporaties!

NIEUW

Masterclass Verandermanagement voor Inkopers

Ben jij als inkoper betrokken bij een verandering? Resultaatgerichte verandering komt echter niet vanzelf.  In deze masterclass leer je hoe je wèl het verschil kunt maken.

Meervoudig- en Enkelvoudig onderhands aanbesteden

Conform de Aanbestedingswet Meervoudig- en Enkelvoudig onderhands aanbesteden. Dat is de uitdaging!

MSU+ 2.0

Aan de hand van de processen uit het MSU+ model kun je de volwassenheid, purchasing excellence, van de inkoopfunctie van een organisatie(-onderdeel) vaststellen.

MVI - publieke sector

Bewust en gericht maatschappelijk verantwoord (oftewel duurzaam) inkopen in de publieke sector.

VERNIEUWD

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

NLP helpt je jouw communicatievaardigheden, persoonlijk leiderschap en de invloed die je hebt maximaal te ontwikkelen.

Opstellen van Koopcontracten

Wat is het doel van de overeenkomst, welke prestaties moet iedere partij leveren, hoe zit het met betalingstermijnen? In deze training leer je hoe je een compleet en juridisch correct contract

NIEUW

Powercourse Best Value Sales

De verkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Maak kennis met Best Value en voeg direct waarde toe aan jouw verkoopproces.

Certificaat

Procurement Executive Program

Maak uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen en toepassingen op inkoopgebied. Na het volgen van deze leergang ben je in korte tijd weer helemaal ‘inkoop-up-to-date’.

Prof. inhuren van Flexibele Arbeid - Manager

De juiste persoon voor de juiste plek selecteren terwijl u wettelijk én contractueel de juiste keuzes maakt.

Prof. inhuren van Flexibele Arbeid - professional

Het inhuren van medewerkers is belangrijk werk dat vaardigheid vraagt, zeker als het gaat om flexibele arbeid. 

Certificaat

Professioneel opdrachtgeverschap: de basis op orde

Ontwikkel jezelf tot expert-niveau van de professionele opdrachtgeversrol. 

Certificaat

Regisserend opdrachtgeverschap

Hoe kun je als ketenregisseur aansturen op maximale waarde creatie voor jouw doelgroepen? Regisserend opdrachtgeverschap is een ontwikkelingsproces voor woningcorporaties. 

Service Level Agreements

SLA’s komen in de inkooppraktijk steeds vaker voor. Hoe de wederzijdse bedoelingen en afspraken helder kunnen worden vastgelegd leer je in deze training.

Strategisch Kostenmanagement

De winstgevendheid en overleving van jouw organisatie op de lange termijn waarborgen.

Certificaat

Sturen op contractprestatie

Een belangrijk onderdeel van professioneel en regisserend opdrachtgeverschap is het effectief sturen op contractprestaties. Maar hoe doe je dat?

Succesvol inkopen in China

Onbekend maakt onbemind! De training Succesvol inkopen in China geeft je de nodige handvatten om zelf een inkooptraject in China te kunnen opzetten.

Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces

Effectief omgaan en handelen bij het signaleren en oplossen van problemen in het operationeel inkoopproces.

NIEUW

Vergroot je impact

Persoonlijke groei voor de inkoopprofessional. Zet inkoop beter op de kaart binnen jouw organisatie en ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeldoelen!

NEW

Vested Executive Education Course

The Vested approach turns traditional buyer-supplier relationships on their head – creating a highly collaborative, purpose built relationship.

Winnend Onderhandelen

Goed voorbereid een onderhandeling in door de juiste informatie op het juiste moment in te zetten.

NIEUW

Workshop Spendanalyse - Advanced

De Advanced workshop gaat verder in op alle mogelijkheden van de spendanalyse!

NIEUW

Workshop Spendanalyse - Basic

Leer de belangrijkste basisbenodigdheden voor een goede betrouwbare spendanalyse in 1 dag!

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen je graag.

 

Je kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.