Nevi
0
1-8 van 56 resultaten
Training

Aanbesteden van ICT

Wil jij als tactisch of strategisch inkoper leren hoe je ICT-aanbestedingen uitvoert? In deze training leer je onder andere welke selectiecriteria je moet hanteren, hoe je met ICT-leveranciers en -afdelingen omgaat, en welke valkuilen er zijn bij ICT-aanbestedingen. Na afloop heb je een duidelijk beeld van jouw rol en toegevoegde waarde bij ICT-aanbestedingen.

  • vanaf 727
Training

Aanbestedingswet - Basis

Ben je een startende inkoper in de publieke sector en wil je met succes de Europese aanbestedingsregels toepassen? In deze training leer je aanbesteden volgens de Aanbestedingswet.

  • vanaf 1595
Training

Artificial Intelligence voor Inkoop

Benieuwd hoe je productiever kunt worden door kunstmatige intelligentie en machine learning in te zetten in je dagelijkse werk? In deze training maak je kennis met Artificial Intelligence (AI) zoals ChatGPT, Google Bard en Microsoft CoPilot, en de mogelijkheden om hiermee je inkoopprocessen te ondersteunen. Je krijgt praktische handvatten en doet ervaring op met het bedenken, ontwikkelen en pitchen van een AI-use case binnen jouw organisatie.

  • vanaf 727
Training

Basisaspecten van inkoop

Zelfstandig en professioneel een inkoopproces verzorgen voor jouw organisatie? In deze tweedaagse training leer je alles wat je moet weten voor een deskundig inkoopproces: van specificeren tot en met nazorg en evaluatie. Met de inzichten, technieken, instrumenten en praktische tips maak je na de training direct een verschil in jouw inkooppraktijk.

  • vanaf 1314
Training

Basisaspecten van inkoop in de retail

Incompany

  • vanaf 655
Training

Basisaspecten van onderhandelen

Beter worden in onderhandelen? Tijdens deze tweedaagse training leer je de basisvaardigheden van onderhandelen, zoals gesprekstechnieken en onderhandelingstactieken. Je krijgt veel persoonlijke tips. Na afloop heb je het onderhandelen onder de knie en maak je met jouw inkoop impact voor jouw organisatie.

  • vanaf 1596
Training

Basisaspecten van onderhandelen in de retail

Incompany

  • vanaf 1405
Training

Beperk de stijging van inhuurtarieven!

Incompany

  • vanaf 395
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen