Nevi
0
1-8 van 87 resultaten
Vakkennis

Geen korte termijn contracten maar succesvolle lange termijn leveranciers relaties

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie Geen korte termijn contracten maar succesvolle lange termijn leveranciers relaties' nemen Stefan de Jong en Ramon de Rooy van AevesBenefit vertellen je waarom lage termijn relaties cruciaal zijn voor het realiseren van onze strategische bedrijfsdoelstellingen. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

Ontdek de Kracht van Holistisch Contractbeheer

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Ontdek de Kracht van Holistisch Contractbeheer' neemt Simone Smits van Ivalua je mee in mee in het inkoopproces, door deze te optimaliseren en tegelijkertijd je contractmanagement naar een hoger niveau te tillen. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

Is een contract een legal of een business document?

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Is een contract een legal of een business document? ' neemt Steven Debrauwere van Contractify je mee in het brandende debat over wie er nu eigenlijk verantwoordelijk is voor de contracten binnen een organisatie. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

Hoe data kan helpen bij het voorspellen van verstoring in de supplychain

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Hoe data kan helpen bij het voorspellen van verstoring in de supplychain' neemt Ron Bartels van Coface je mee in het tijdig signaleren van risico's binnen inkoop- en contractmanagement processen. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

De toekomstbestendige Contractmanager: navigeren door trends in contractmanagement

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'De toekomstbestendige Contractmanager: navigeren door trends in contractmanagement' vertellen Laura Meurs en Irene Kools van AddVue hoe trends de inkoopsector zullen transformeren. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

Hoe indexeer ik prijzen slimmer dan anderen?

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Hoe indexeer ik prijzen slimmer dan anderen?' gaat Robert Driessen van WTP in op de verschillende manieren van indexeren. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

Manage toenemende compliancy uitdagingen met efficiënt leveranciersmanagement

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Manage toenemende compliancy uitdagingen met efficiënt leveranciersmanagement' nemen Sander Veenstra en Maarten de Ru van ISPnext je mee in het digitaliseren van compliance processen. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

Checklist duurzaam inkoopproces

Maatschappelijke Verantwoord Inkopen is een cyclisch proces waarin je afstemt met je leveranciers en interne opdrachtgevers. De checklist 'Duurzaam inkoopproces' helpt je hiermee op weg.

  • 19-02-2024
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen