Nevi
0

Filters

Filter

Thema

Vakkennis

Optimised business-to-business relationships through integrated supply chain solutions

Companies that do not wish to leave their strategic planning to chance are currently facing new tasks and new challenges. The rapid development of global markets increases the pressure of competition, and rising customer requirements call for innovative concepts. Anyone who expects to meet the challenge must react to change quickly and flexibly.

Vakkennis

Instrumenten voor (keten)innovatie Theory of Constraints (Goldratt)

Voor Goldratt is het doel van een onderneming duidelijk: een onderneming moet geld genereren, nu en in de toekomst. Geld dat nodig is om de banen van de medewerkers zeker te stellen en de concurrentiepositie te kunnen verbeteren of tenminste te behouden, en geld dat nodig is om nieuwe producten te ontwikkelen waarmee in de behoeften van de klanten kan worden voorzien.

Vakkennis

Global concerns

Purchasers across the world have different challenges but also a great deal in common. Emma Clarke assesses how buyers in the US, China, Australia and South Africa are getting results and recognition.Purchasing is now established as a global operation.

Vakkennis

Sourcinganalyses, overzicht deelanalyses (4): de contractanalyse

Als het beheer en het management van de contracten adequaat is ingericht, dan kunnen we snel een verdieping maken van de algemene en generieke contractinformatie voor de betreffende sourcing.

Vakkennis

The future of purchasing and supply; a ten-year forecast

The research examined macro-environmental factors that are shaping industry, identified the most pressing issues faced by chief executive officers (CEOs), and solicited the viewpoints of purchasing professionals. A balanced approach was thereby assured.

Vakkennis

Inbound logistics - strategische inkopers gevraagd

Goede inkopers kunnen een directe bijdrage leveren aan het strategische succes van hun onderneming. Bedrijven hebben er dus alle belang bij om hun inkoopmedewerkers naar waarde te schatten en hen alle kansen te geven om hun capaciteiten te ontplooien. Maar in de realiteit blijkt dat nog niet steeds het geval te zijn, noch qua salaris noch qua waardeperceptie.

Vakkennis

De acht principes voor effectief ondernemerschap (Marcum en Smith)

Het centrale idee in De 8 eigenschappen voor effectief ondernemerschap van Marcum en Smith is dat managers en ondernemers niet moeten vertrouwen op consultants, maar zélf moeten denken.

Vakkennis

Prestatiemeting: bonus-malus als stuurmechanisme

Bonussen voor het behalen van prestatie-indicatoren kunnen een leverancier aanmoedigen de verwachtingen waar te maken door de minimum prestaties te overtreffen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren