0

Filters

Thema

Sector

Deal

Het effect van corona op de industrie

Welke effect heeft de coronacrisis op industriële bedrijven? Nevi’s Jan Roddeman en René van den Hoven spraken tien aan inkoop gerelateerde professionals bij maakbedrijven.

Deal

Deal!6 oktober 2021

In deze editie van Deal! aandacht voor de ontwikkelingen van (duurzaam) inkopen binnen industrie

Deal

Inkoop wordt value chain management van grondstoffen

Om de waarde van grondstoffen te behouden, is een goede dialoog met alle stakeholders over de gehele levensduur essentieel. Echt een rol voor de inkoper, vindt Marcel Jacobs, specialist in circulair inkopen.

Deal

Nederlandse industrie profiteert van energietransitie

De energietransitie komt op stoom. De vraag is niet langer of, maar hoe. Volgens hoogleraar André Faaij is een strakke regie van de overheid hierbij essentieel.

Deal

Alles wordt duurder

Met de inflatie gaat het waarschijnlijk meevallen, maar ze zal dit jaar toch wel 2% bedragen en volgend jaar 1,2%.

Deal

‘Soms is er wereldwijd maar één leverancier’

Meer dan honderd jaar geleden werd in Makkum scheepswerf Amels opgericht. Wegens een snelle groei verhuisde het bedrijf naar Vlissingen. Twintig jaar geleden werd Amels overgenomen door Damen Shipyards en veranderde de naam in Damen Yachting. In Zeeland vindt nu de productie plaats van luxejachten voor de superrijken. Een wereld waar Thijs Roovers na elf jaar nog altijd met verwondering en bewondering naar kijkt.

Deal

‘De kern van ons vak verandert’

In september verscheen de achtste, geheel vernieuwde druk van het boek Inkoop in Strategisch Perspectief van Arjan van Weele. ‘Digitalisering, duurzaamheid, schaarste en alles wat er bij de overheid aan de gang is – we ontkwamen niet aan grote ingrepen.’

Deal

Deal! september 2021

In deze editie zoomt Deal! in op duurzaamheid binnen het inkoopvak en de analyse jaarverslagen top 30 Nederlandse bedrijven.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren