0

Filters

Thema

Sector

Deal

Sterker sturen op doelmatigheid noodzakelijk

Er is aandacht voor rechtmatigheid van inkoop. Volgens 2 adviseurs moet er sterker op doelmatigheid worden gestuurd bij aanbestedingen.

 
Deal

Laag volwassenheidsniveau met grote ambities

Contractmanagement en P2P staan bij veel Nederlandse gemeenten in de kinderschoenen. Ambities om snel door te groeien naar volwassenheid zijn echter groot.

 
Deal

Leer van je briljante mislukkingen

Fouten maken, daarvan leren en weer verder innoveren. Dat is wat directeur Björn Smeets predikt bij de inkoopafdeling van Croonwolter&dros.

 
Deal

Binnen 1 week besparingen op een rij

Inkoopuitgaven analyseren, contracten inventariseren en een inkoopbesparingspotentieel identificeren, en dat allemaal binnen een week. Het kan!

 
Deal

4 keer risico's managen in crisistijd

Tijdens het recente inkoopcongres van Nevi-kring Oost kwamen vier ingrediënten naar voren voor succesvol risicomanagement in crisistijd.

 
Deal

Deal! februari 2021

In de eerste Deal! van 2021 is er uitgebreid aandacht voor de inkoopstrategie van vaccins tegen corona. Daarnaast vind je informatie over contractmanagement bij Nederlandse gemeenten, een interview met Lizan Molmans, Chief Procurement Officer bij Eneco over de Nevi-Deal! Nationale Inkoopenquête en een artikel over de vier succesfactoren van risicomanagement.  Log hieronder in met je Nevi-nummer of maak een gratis account aan.

 
Deal

Een prik is een prik

Nederland kocht al voor 667 miljoen euro aan vaccins in. Maar niets is lastiger dan mensen en spuiten tegelijkertijd op één plek krijgen.

 
Deal

Neem risicomanagement op in contracten

Door de coronacrisis is risicomanagement nóg belangrijker geworden. Maar waar te beginnen?

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren