Nevi
0
1-8 van 347 resultaten
Deal

Defensie heeft investeringen kunnen verdriedubbelen

Roos Wijman, directeur Inkoop Commit Defensie staat voor de uitdaging van het besteden van een fors budget voor Nederlandse krijgsmacht, maar wat als leveranciers niet kunnen leveren?

  • 19-02-2024
Deal

Welke software past bij jouw CSRD-uitdaging?

Het meten en monitoren van CSRD doe je met software maar welke tools passen bij jouw bedrijf en uitdagingen?

  • 19-02-2024
Deal

NIS2: Nieuwe wet voor cybersecurity

​​​​​​​De nieuwe wet voor cybersecurity: NIS2. Samen met IVBB organiseert Nevi een aantal webinars om duidelijkheid te verschaffen hoe je aan de NIS2 kan voldoen.

  • 19-02-2024
Deal

Innovatie-ecosysteem: Grote uitdagingen los je samen op

Om grote uitdagingen van tegenwoordig aan te kunnen wordt er samengewerkt tussen organisaties wat het innovatie-ecosysteem wordt genoemd. Een orchestrator is cruciaal voor het succes van dit systeem.

  • 19-02-2024
Deal

Column: Oorlogsinkoop

Inkoopjournalist Freek Andriesse komt met voorstellen waar in te kopen voor de defensie-industrie in een oorlogseconomie in vredestijd.

  • 19-02-2024
Deal

Grenzen aan wonen onder zeeniveau?

​​​​​​​''In oktober begon het met regenen en hield het begin januari pas weer op voor mijn gevoel.Het water sijpelde over de beroemde dijk van Volendam. Het is aan ons om de grenzen te verleggen met hogere dijken, en overloop- en opvanggebieden.'' zegt auteur Theo de Kort.

  • 19-02-2024
Deal

Inclusie zet de turbo op prestaties

Inclusiviteit komt langzaam maar zeker op de inkoopagenda. Een inclusief inkoopteam functioneert niet alleen beter maar kan door inclusieve inkoop ook flinke maatschappelijke impact hebben. Hoe vergroot je als inclusieve organisatie de supply base en hoe haal je innovaties binnen?

  • 19-02-2024
Deal

Virtueel onderhandelen: valkuilen en tips

Virtueel onderhandelen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen maar de resultaten blijken tegen te vallen. Wat zijn de tips voor een succesvolle onderhandeling?

  • 19-02-2024
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren