Nevi
0

Filters

Thema

Sector

Deal

Deal!8 december 2021

In deze editie van Deal! aandacht voor onderzoek binnen het inkoopvak en hoe Philips, DSM en NN omgaan met duurzaamheid en transformaties binnen de organisatie.

Deal

Deal! 7 november 2021

In deze editie van Deal! aandacht voor de positie van de inkoper binnen zorg

Deal

Het effect van corona op de industrie

Welke effect heeft de coronacrisis op industriële bedrijven? Nevi’s Jan Roddeman en René van den Hoven spraken tien aan inkoop gerelateerde professionals bij maakbedrijven.

Deal

Deal!6 oktober 2021

In deze editie van Deal! aandacht voor de ontwikkelingen van (duurzaam) inkopen binnen industrie

Deal

Inkoop wordt value chain management van grondstoffen

Om de waarde van grondstoffen te behouden, is een goede dialoog met alle stakeholders over de gehele levensduur essentieel. Echt een rol voor de inkoper, vindt Marcel Jacobs, specialist in circulair inkopen.

Deal

5 Kerntrends in onze industrie

Nu de economie heropent, richten we de blik weer op de langere termijn. Wat zijn de komende jaren de grote ontwikkelingen voor de Nederlandse industrie? Sectoreconoom Albert Jan Swart zet vijf kerntrends op een rij.

Deal

Nederlandse industrie profiteert van energietransitie

De energietransitie komt op stoom. De vraag is niet langer of, maar hoe. Volgens hoogleraar André Faaij is een strakke regie van de overheid hierbij essentieel.

Deal

Vertrouwen als basis voor prestaties

Zeer gedetailleerde contracten leveren geen betere prestaties op. Vertrouwen tussen toeleverancier en inkoper wel. Specialisten Alf Smolders van Prorail en Richard Mattheij van Cooperante houden een pleidooi voor duurzame samenwerking op basis van vertrouwen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren