Nevi
0
1-8 van 511 resultaten
Deal

Over Tina, Potemkin en de Millau-brug

'Purchasing Pro' is een pleidooi voor verschuiving van focus op besparingen naar het opbouwen van duurzame klant-leveranciersrelaties. Waarom moet je dit praktijkboek met herkenbare voorbeelden lezen?

  • 21-05-2024
Deal

Overheid ziet leverancier nog niet als partner

Leveranciersmanagement wordt op verschillende manieren ingevuld bij de rijksoverheid. Wat zijn vervolgstappen in leveranciersmanagement? En waarom ziet de overheid leveranciers nog niet als partner?

  • 21-05-2024
Deal

De aantrekkingskracht van symmetrie

Hoe zou symmetrie tussen klant en leverancier de beste resultaten kunnen opleveren? En spiegel je eigen gedrag eens aan de leverancier, ben je dan blij met hoe die zich opstelt ten opzichte van jou?

  • 21-05-2024
Deal

Gasunie zet in op relationele contracten

We staan voor een energietransitie en een krapte in de toeleverende markt. Met oog op deze gebeurtenissen formuleerde Gasunie een nieuwe inkoopstrategie. In dit artikel lees je hoe.

  • 21-05-2024
Deal

Soms voel ik me een verbindingsofficier

Robert Jaspers is verantwoordelijk voor de indirecte inkoop bij Mc Donald's. Hoe kan je geld besparen en meer impact maken door samen te werken en samen in te kopen met verschillende franchisenemers?

  • 09-04-2024
Deal

Column: Gaat insourcing helpen?

Afgelopen decennia zijn vooral maakbedrijven met uitbesteding tot het gaatje gegaan. Na wat foutjes bij leveranciers overweegt Boeing nu insourcing van de rompenproductie. Maar gaat dit helpen?

  • 09-04-2024
Deal

Welke software past bij jouw CSRD-uitdaging?

Het meten en monitoren van CSRD doe je met software maar welke tools passen bij jouw bedrijf en uitdagingen?

  • 19-02-2024
Deal

Impactkorting voor klanten die verduurzamen

​​​​​​​Outdoor distribiteur Elements wil met de geïntroduceerde impactkorting, afnemers aan zetten tot verduurzaming. Hierdoor wordt MVO een vast gespreksonderwerp met de klant. 

  • 19-02-2024
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen