Nevi
0
1-8 van 47 resultaten
Deal

Over Tina, Potemkin en de Millau-brug

'Purchasing Pro' is een pleidooi voor verschuiving van focus op besparingen naar het opbouwen van duurzame klant-leveranciersrelaties. Waarom moet je dit praktijkboek met herkenbare voorbeelden lezen?

  • 21-05-2024
Deal

Waardegericht inkopen in de zorg

In dit artikel worden drijfveren en belemmeringen in kaart gebracht van value-based healthcare. Deze aanpak past bij zorgkosten onder controle houden en kwaliteit van zorg verbeteren voor patiënten.

  • 21-05-2024
Deal

Gasunie zet in op relationele contracten

We staan voor een energietransitie en een krapte in de toeleverende markt. Met oog op deze gebeurtenissen formuleerde Gasunie een nieuwe inkoopstrategie. In dit artikel lees je hoe.

  • 21-05-2024
Deal

Vergrijzing is de komende jaren grootste uitdaging

Interview met voorzitter van Gemeentelijk Inkoop Platform over de uitdaging van komende jaren; de vergrijzing. Hij geeft een beeld van de inkoopsamenwerking tussen gemeenten en over shared-services.

  • 09-04-2024
Deal

Early involvement is essentieel in deze sector

Het team van inkoopdirecteur Richard Piekar levert belangrijke bijdrage aan de nieuw gelanceerde duurzaamheidsstrategie bij BAM. Piekar vertelt over de early involvement aanpak in de tenderfase.

  • 09-04-2024
Deal

Meer aandacht voor capex-inkoop loont

In dit artikel wordt laten zien hoe investeringsgoederen beter kunnen. Wat zijn nieuwe methodieken en hoe kan het dat de capex vorm achterloopt in het vakgebied ondanks dat het strategisch is?

  • 09-04-2024
Deal

Defensie heeft investeringen kunnen verdriedubbelen

Roos Wijman, directeur Inkoop Commit Defensie staat voor de uitdaging van het besteden van een fors budget voor Nederlandse krijgsmacht, maar wat als leveranciers niet kunnen leveren?

  • 19-02-2024
Deal

Column: Oorlogsinkoop

Inkoopjournalist Freek Andriesse komt met voorstellen waar in te kopen voor de defensie-industrie in een oorlogseconomie in vredestijd.

  • 19-02-2024
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen