Nevi
0
Trainingen

Inkooprisicomanagement

Deze training biedt praktische tools en tips voor inkooprisicomanagement. Leer risico's identificeren en beheren en versterk inkooprisicomanagement in jouw organisatie. Een must voor inkoop- en leveranciersmanagers in een veranderende zakelijke wereld. De training omvat een dynamische mix van theorie, praktijk en teamwork!
De aandacht voor inkooprisicomanagement neemt toe. Nu de turbulentie in onze omgeving steeds meer toeneemt en heviger wordt (Brexit, handelsoorlogen, extreme weersomstandigheden, veranderende businessmodellen, etc.) moeten inkoopprofessionals veel meer aandacht besteden aan risico's binnen en rondom onze toeleveringsketen. Inkooprisicomanagement is immers cruciaal om uiteindelijk onze business- en inkoopdoelstellingen te kunnen realiseren.

Deze training behandelt de theorie en de dagelijkse praktijk van inkooprisicomanagement aan de hand van voorbeelden en een voor de eigen inkooppraktijk ontwikkelde praktisch toepasbare tool. Hiermee kun je leveranciersrisico’s identificeren en vervolgens effectief managen.

Inkooprisicomanagement

Wat leer je?

 • Concrete ideeën en praktisch toepasbare tools om inkooprisicomanagement effectief toe te passen binnen jouw organisatie.
 • Inzicht in een integrale keten- en netwerk gebaseerde benadering van leveranciers-, omgevings- en alignementrisico's.
 • Een systematische aanpak van inkooprisicomanagement.
 • Inzicht in hoe de inkoopfunctie risico's kan beheersen of juist vergroten.

Theorie, praktijk, discussies, cases en werken in groepen wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij inkoopprofessional, contract- of leveranciersmanager en wil jij inkooprisicomanagement hoger op de agenda plaatsen? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Wat is de trainingsduur?

  Één dag.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons handige contactformulier.

Veelgestelde vragen

Inkoopprofessionals die aantrekkelijk willen blijven op de arbeidsmarkt ontwikkelen zich continu. Nevi begrijpt dit en heeft haar aanbod hierop aangepast. Bij ons vind je trainingen waarmee je kunt verdiepen in of verbreden op een specifiek onderwerp. Dompel je onder in de wereld van contractmanagement of leer bijvoorbeeld alles over maatschappelijk verantwoord inkopen.
Nevi is een vereniging en hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Wij ondersteunen inkoopprofessionals gedurende hun hele loopbaan in hun professionele ontwikkeling. Naast het bieden van opleidingen en trainingen, brengen we inkoopprofessionals met elkaar in contact en inspireren wij hen. We organiseren regelmatig kennissessies, evenementen en netwerkactiviteiten. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het inkoopvak. Wil je meer weten? Bekijk hier wat een lidmaatschap bij Nevi inhoudt.
Met een training doe je in één of enkele dagen kennis op over een specifiek inkoopthema of een bepaalde sector? Wij bieden een uitgebreid trainingsaanbod dat zich richt op onderwerpen die kenmerkend zijn voor inkoop-, contract- en leveranciersmanagement.

Kenmerken:
 • Verdiepend op thema, sector of trends
 • Trainingsduur: 1 of enkele dagen
 • Certificaat van deelname
Lees hier meer

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren