Nevi
0
1-5 van 5 resultaten
Training

Leergang Strategische Inkoop

Wil je de inkoopstrategie van jouw organisatie omzetten in concrete inkoopacties? In deze zevendaagse leergang krijg je inzicht in de ontwikkelingen en trends die invloed hebben op de inkooporganisatie, en leer je hoe je zelf een inkoopactieplan kunt opstellen. Na afloop ben je klaar voor je volgende stap in strategische inkoop.

  • vanaf 5192
Training

Leergang Tactische Inkoop

Wil jij in korte tijd een stevige basis leggen als tactisch inkoper? In deze zevendaagse leergang leer je hoe je een complex inkoopproces zorgvuldig opzet en uitvoert. Na afloop heb je je eigen onderhandelingsstijl ontdekt en ben je in staat om klantbehoeften te specificeren, effectief te onderhandelen en leveranciersrelaties te beheren. Bovendien krijg je sjablonen, tools en stappenplannen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

  • vanaf 5192
Training

Grip en regie op externe inhuur

Wil je de inkoopstrategie voor externe inhuur in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? In deze zesdaagse leergang leer je aan de hand van diverse inhuurmodellen hoe je een effectieve inhuurstrategie en een goed categorieplan voor externe inhuur opzet. Na afloop kun jij alle mogelijkheden van de inhuurmarkt benutten en maak je jouw bijdrage aan de organisatie beter zichtbaar.

  • vanaf 4232
Training

Procurement Executive Program

Wil jij je in korte tijd laten bijspijkeren in de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied? In deze tiendaagse leergang krijg je inzicht in alle strategische mogelijkheden van inkoop. Na afloop weet je hoe je de inkooporganisatie inricht, hoe je jouw toegevoegde waarde aantoont en hoe je van strategie naar uitvoering gaat. Je krijgt er bovendien een waardevol netwerk bij.

  • vanaf 8426
Training

Leergang Inkopen van werken

Ben je als inkoper verantwoordelijk voor het inkopen van werken? Dan moet je weten waarom dat anders is dan het inkopen van diensten en leveringen. In deze driedaagse leergang krijg je inzicht in deze verschillen en leer je welke keuzes je moet maken, hoe het aanbestedingsproces werkt, en welke regels, richtlijnen en contractvormen van toepassing zijn. Bovendien krijg je praktische tools om zelf aan de slag te kunnen.

  • vanaf 2161
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen