Nevi
0
1-8 van 67 resultaten
Training

Van transactionele naar relationele contracten

Wil jij er als inkoopprofessional voor zorgen dat jouw organisatie met flexibele contracten wendbaar blijft? In deze tweedaagse training leer je wanneer flexibele contracten noodzakelijk zijn in leveranciersrelaties en hoe je ze concreet inricht. Na afloop ben je in staat om een succesvolle afstemming te realiseren tussen de samenwerkingsintentie, de juiste leveranciersrelatie en het contract.

  • vanaf 1595
Training

Best Value procurement refresher course

Incompany

  • vanaf 655
Training

Circulair Inkopen

Wil jij circulair inkopen gaan inrichten in jouw organisatie? In deze training maak je kennis met alle vormen en succesfactoren van circulair inkopen. Je krijgt inzicht in de technische aspecten van circulair inkopen én de zachte kant. Na afloop heb je de vaardigheden en aanpak om circulaire inkoop in jouw organisatie in te richten.   

  • vanaf 727
Training

Sustainable footprint

Incompany

  • vanaf 0
Training

Driving results through innovation leadership

Incompany

  • vanaf 1695
Training

Masterclass Hospital & Healthcare Procurement

Wil jij alle ins en outs weten van strategic procurement? En wil je je inkoopbeslissingen toespitsen op betere én snellere patiëntresultaten en beheersing van de supply chains? In deze tweedaagse masterclass krijg je – aan de hand van praktische cases uit de gezondheidszorg – de juiste tools om het inkoopbeleid zo strategisch mogelijk te definiëren.

  • vanaf 1590
Training

Inkopen in de (groot)handel en retail

Slim inkopen in de (groot)handel en retail? In deze tweedaagse training krijg je toegang tot praktische toepassingen om direct te besparen en geld te verdienen. Je leert onder meer hoe je onderhandelt, contracten maakt en condities stelt. Na afloop voer jij je functie effectief uit en maak je van de inkoop in handel en retail een succes.

  • vanaf 1596
Training

Intern adviseren

Wil jij als junior inkoopprofessional stevig in je schoenen staan tijdens adviesgesprekken? In deze tweedaagse training maak je kennis met verschillende adviesstijlen en ontdek je je eigen voorkeursadviesstijl. Je krijgt inzicht in verschillende belangen van stakeholders en de invloed hiervan op het adviesgesprek. Na afloop heb je alles in huis voor een succesvol adviesgesprek. 

  • vanaf 1314
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen