Nevi
0
1-8 van 69 resultaten
Training

Best Value procurement refresher course

Incompany

  • vanaf 655
Training

Klimaatneutraal inkopen

Inkopen zonder het klimaat te belasten? In deze training krijg je kennis, inzichten en tools om klimaatneutraal in te kopen. Je leert hoe je de ‘power of procurement’ kunt inzetten om de markt te verduurzamen. En wat de rol van de CO₂-prestatieladder hierbij is. Na afloop kun jij met jouw manier van inkopen maximaal bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie.

  • vanaf 699
Training

Circulair Inkopen

Wil jij circulair inkopen gaan inrichten in jouw organisatie? In deze training maak je kennis met alle vormen en succesfactoren van circulair inkopen. Je krijgt inzicht in de technische aspecten van circulair inkopen én de zachte kant. Na afloop heb je de vaardigheden en aanpak om circulaire inkoop in jouw organisatie in te richten.   

  • vanaf 699
Training

Van transactionele naar relationele contracten

Wil jij er als inkoopprofessional voor zorgen dat jouw organisatie met flexibele contracten wendbaar blijft? In deze tweedaagse training leer je wanneer flexibele contracten noodzakelijk zijn in leveranciersrelaties en hoe je ze concreet inricht. Na afloop ben je in staat om een succesvolle afstemming te realiseren tussen de samenwerkingsintentie, de juiste leveranciersrelatie en het contract.

  • vanaf 1534
Training

Driving results through innovation leadership

Incompany

  • Digitaal
  • vanaf 1695
Training

Sustainable footprint

Incompany

  • vanaf 0
Training

Masterclass Hospital & Healthcare procurement

Wil jij alle ins en outs weten van strategic procurement? En wil je je inkoopbeslissingen toespitsen op betere én snellere patiëntresultaten en beheersing van de supply chains? In deze tweedaagse masterclass krijg je – aan de hand van praktische cases uit de gezondheidszorg – de juiste tools om het inkoopbeleid zo strategisch mogelijk te definiëren.

  • vanaf 1500
Training

Aanbesteden van ICT

Wil jij als tactisch of strategisch inkoper leren hoe je ICT-aanbestedingen uitvoert? In deze training leer je onder andere welke selectiecriteria je moet hanteren, hoe je met ICT-leveranciers en -afdelingen omgaat, en welke valkuilen er zijn bij ICT-aanbestedingen. Na afloop heb je een duidelijk beeld van jouw rol en toegevoegde waarde bij ICT-aanbestedingen.

  • vanaf 699
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren