Nevi
0
Lidmaatschap

Daarom ben ik Nevi lid

Waarom zou je lid worden van de grootste inkoopvereniging van Nederland? We vroegen het onze leden. Hier lees je waarom ze kozen voor het Nevi membership. 

Wist je dat er meer dan 7.000 collega-inkoopprofessionals lid zijn van Nevi? En al onze leden hebben zo hun eigen redenen om Nevi lid te zijn. We vroegen Nevi-leden Anne-Marie Yuen, Mario Stefanutto, Jos Smetsers, Arjan van der Plas en Joanna van Sichem naar hun redenen. 

Inkoopspecialist  

Anne-Marie Yuen is inkoper bij Pleyade. Voor haar is Nevi dé inkoopspecialist in Nederland. ”Als inkoopprofessional kan je niet om Nevi heen." Voor Joanna van Sichem, inkoopadviseur bij SSC-ICT, is Nevi dé plek waar ze andere inkopers ontmoet.  

In deze video vertelt Nevi-lid Joanna van Sichem wat het Professional Membership haar brengt, persoonlijk en voor haar carrière. 


Opleiding en training

Voor Mario Stefanutto, Staatsbosbeheer, is Nevi een opleidingsplatform voor zijn medewerkers. “Ik vind het zelf heel belangrijk dat mijn medewerkers ook continu ontwikkelen en kennis absorberen.” Dat geldt ook zo voor Anne-marie: ”Vorig jaar heb ik Nevi 1 gevolgd. En ik ben nu bezig met Nevi 2.” Nevi inkoopopleidingen en inkooptrainingen zijn voor Joanna zelfs dé opstap geweest naar haar eerste baan. “Doordat ik een Nevi 1-certificaat had dankzij mijn opleiding, en daardoor kennis had van Nevi én basiskennis van inkoop, heb ik heel snel mijn eerste baan gevonden.” 

Kennis delen 

Joanna is al lid sinds haar studententijd. “Ik ben lid geworden om gebruik te kunnen maken van de artikelen en de kennis via Nevi Kennislab voor mijn scriptie en opdrachten. Ik ben altijd lid gebleven, voor de kennis, de evenementen en de opleidingen.” Voor Jos Smetsers, inkoopdirecteur bij DAF, is het delen van kennis belangrijk. “Ik denk dat de automotive een mooi voorbeeld is hoe supply chains ingericht kunnen worden op een heel goede manier en heel aantrekkelijk zijn voor andere mensen om daarvan te leren.” Ook voor Arjan van der Plas, strategisch inkoper bij Auping, is dit reden om Nevi-lid te zijn. “Het is erg leerzaam om de verhalen van andere inkopers in andere branches te horen.” 

Nevi Community

Het hele jaar door organiseren Nevi Kringen, Secties en Platforms events over actuele thema's voor en met inkoopprofessionals. Voor Mario is de community een belangrijke reden om Nevi lid te zijn. “Ik ben zelf bestuurslid bij Nevi Kring Oost waarbij wij voor onze leden in het oostelijk deel van Nederland events organiseren.”  Ook voor Jos is de Nevi Community een reden om Nevi lid te zijn. “We zijn zelf al een aantal keer gastheer geweest van een Nevi event. Het is goed dat vakgenoten elkaar ontmoeten. Zo maken we elkaar sterker (…) en kunnen we van elkaar leren.”  

Lid worden 

Wil jij óók voorop blijven lopen in je vak? Word dan ook Nevi lid. Bekijk alle informatie over de voordelen en de kosten van het membership

Bekijk onze lidmaatschappen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen