Nevi
0

Filters

Filter

Thema

Deal

Inkoopcommunicatie in 5 versnellingen

Communicatie is een basisvaardigheiden voor elke inkoper. Effect sorteren met communicatie vereist in de eerste plaats een strategie.

Deal

Wiggers: "Contracten automatiseren is doorlopend proces"

Centraal in de visie van ondernemer Willem Wiggers staat wat hij noemt ‘collaborative contract creation’. We spraken met hem over de valkuilen bij deze automatiseringsslag en de route naar een succesvolle implementatie.

Vakkennis

IHS Markit Business Outlook Nederland - Maart 2018

“De business outlook gegevens voor februari laten het grootste vertrouwen in de toekomst zien in elf jaar van de Nederlandse productiebedrijven. Het Nederlandse nettoresultaat voor de productieomvang is bovendien voor de vijfde keer op rij het hoogst van alle elf onderzochte EU-landen (sinds eind 2016) en de op één na hoogste van de zeventien onderzochte landen wereldwijd.

Deal

Deal! september 2021

In deze editie zoomt Deal! in op duurzaamheid binnen het inkoopvak en de analyse jaarverslagen top 30 Nederlandse bedrijven.

Deal

From Science: Het is lente!

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik heb in deze periode van het jaar altijd een enorme drive om iets nieuws aan te pakken. Het is weer lente, buiten schijnt de zon en alles bruist en ontspruit.

Deal

Durf je eigen pad te kiezen (column Finn Wynstra)

Niets menselijks is deinkoper vreemd. Hetliefst gaan we op inde massa. We hebbenergens iets gelezen, ofgehoord op een congres,we wachten tot een flink aantalschapen over de dam is gegaan, en alswe opeens zien dat het andere weilandveel voller is geworden maken we ookde overstap.

Deal

Machine learning nog ver-van-je-bedshow

Digitale transformatie is een term die vandaag de dag in vrijwel iedere bestuursvergadering wel een keer valt. Inkoop ‘moet er ook wat mee’, maar wat? Dat was het centrale thema van de NEVI Inkoopdag 2017.

Deal

Laag volwassenheidsniveau met grote ambities

Contractmanagement en P2P staan bij veel Nederlandse gemeenten in de kinderschoenen. Ambities om snel door te groeien naar volwassenheid zijn echter groot.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren