Nevi
0
1-8 van 278 resultaten
Deal

Welke software past bij jouw CSRD-uitdaging?

Het meten en monitoren van CSRD doe je met software maar welke tools passen bij jouw bedrijf en uitdagingen?

  • 19-02-2024
Deal

Impactkorting voor klanten die verduurzamen

​​​​​​​Outdoor distribiteur Elements wil met de geïntroduceerde impactkorting, afnemers aan zetten tot verduurzaming. Hierdoor wordt MVO een vast gespreksonderwerp met de klant. 

  • 19-02-2024
Deal

Hoe word je succesvol in de publieke sector?

De publieke sector heeft een imagoprobleem. Onterecht, aldus ervaringsdeskundigen Yvette Berkel en Karin Andela, want het publieke domein is volop in beweging en de maatschappelijke relevantie is groot. Om er succesvol te worden, heb je vooral social skills nodig. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd.

  • 01-11-2023
Deal

Invoering CSRD steun in de rug voor duurzaam inkopen

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een strenge Europese richtlijn rond duurzaamheid. En dat is goed nieuws voor MVI. De regels betreffen de volledige waardeketen. Dit artikel werd eerder gepubliceerd in Deal! 7 uit 2023. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Deal

Duurzaamheidsinspanningen meten doe je zó

Hoeveel draagt inkoop nu daadwerkelijk, heel concreet bij aan verduurzaming? Die vraag stelde de gemeente Barneveld aan onderzoekers Jan Telgen en Willemien Hoogenraad. Zij ontwikkelden een rekenmethode. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd.

  • 01-11-2023
Deal

Met z'n allen aan de bak voor circulaire economie

Er moeten slagen gemaakt worden om tot een circulaire economie te komen zegt staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. Hoe hebben inkoopprofessionals en inkopende organisaties hierin een rol?

  • 01-05-2023
Deal

Inkooppraktijk: Risico's nemen om uitstoot te reduceren

Geert Jan Euverman, senior catergory manager PepsiCo, gaf de inkoopsamenwerking vorm tussen Eneco en PepsiCo voor een technologie om warmte-intensieve processen van stroom te voorzien.

  • 01-05-2023
Deal

Hoe (on)ethisch is de inkoper?

Wanneer zijn bepaalde inkoop gerelateerde praktijken niet alleen strafbaar maar ook onethisch? Of terwijl; niet overeenkomend met de professionele morele gedragsnormen en gedragscodes in het inkoopvak.

  • 01-05-2023
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren