Nevi
0
1-12 van 3904 resultaten
Thema

Inkopen voor HR

Het belang om de externe inhuur professioneel in te kopen en te organiseren is groot. Nevi en Labor Redimo bieden gezamenlijk trainingen aan.

Nieuws

HR buiten de deur: de nieuwste rage

Volgens de jaarverslagen van de grote HR-dienstverleners is dit hét model van nu: het outsourcen van HR-functies. De markt voor revolutionaire nieuwe producten als Recruitment Process Outsourcing (RPO) of Managed Service Providers (MSP) groeit snel, zo meldt bijvoorbeeld HR-gigant Randstad. Bij het laatste kwartaalbericht

 • 15-04-2016
Vakkennis

HR-outsouring, kans of bedreiging?

In het voorwoord van het boek ‘Human Resources in the 21st Century’ spreekt Rosabeth Moss Kanter (2003) zich uit over de toekomst van de HR-afdeling. Volgens haar is HR wellicht gedoemd om als interne afdeling uit de organisatie te verdwijnen.

 • 15-03-2017
Nieuws

Kwart bedrijven haalt uitbestede HR-taken terug

Tegen de verwachting in, is de groei uit het outsourcen van werk. Een kwart van de opdrachtgevers gaat uitbestede recruitment en hr-taken weer zelf uitvoeren, omdat de geleverde kwaliteit niet goed genoeg is.

 • 15-04-2016
Deal

Samenwerking tussen inkoop en HR moet beter

Juist in de huidige gespannen arbeidsmarkt is samenwerking tussen inkoop en hr van groot belang. Inhuurexperts Antoinette Vriend en Mark Bassie bespreken een aantal best practices en presenteren een beknopt stappenplan om de samenwerking gestalte te geven.

 • 01-06-2018
Deal

Hr en inkoop touwtrekken om tijdelijk personeel

Wat is de rol van inkoop bij de inhuur van personeel? De afdeling personeelsmanagement ziet steeds vaker een inkoper aan de onderhandelingstafel verschijnen. Op een HRM-congres in New York waarschuwt een personeelshoofd voor kapers op de kust. Wat kost een talent? Onze correspondent in Amerika onderzoekt het getouwtrek.

 • 29-03-2017
Deal

Inkoop op de stoel van hr

De inhuur van flexibele arbeidskrachten is traditioneel het terrein van de chef human resources, maar inkoop bemoeit zich hier steeds nadrukkelijker mee. Om het ideale resultaat te bereiken, luistert dit proces wel nauw, vinden leveranciers. “Betrek je de operatie er niet bij, want dan maak je het platter dan het is.

 • 13-03-2017
Nieuws

Professionele inhuur personeel kan beter

Vanuit een gemeenschappelijke ambitie om inkoop van flexibele arbeid verder te professionaliseren op individueel, organisatie en maatschappelijk niveau, hebben Nevi en Labor Redimo hun strategische samenwerking bekrachtigd met een handtekening van beide directeuren.

 • 08-12-2020
Nieuws

UMC Utrecht integreert applicaties in portaal voor inkoop, financiën, HR en facility management

Ciber Nederland heeft de SAP Supplier Relationship Management-oplossing bij Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) vernieuwd. Het ICT-consultancybedrijf verzorgde de upgrade naar de nieuwste versie van SAP SRM en integreerde de oplossing in het SAP-portaal van UMC Utrecht.

 • 15-04-2016
Vakkennis

Delta Lloyd licht hele bedrijf door en besteedt hrm uit

Delta Lloyd Groep heeft de eerste fase van zijn outsourcingstraject van de HRM-administratie activiteiten afgerond. De structuur van de inkoopafdeling veranderde hierdoor aanzienlijk. Category management en regiemodellen zetten de inkoper op scherp.

 • 15-03-2011
Deal

Laag op de ladder, maar met ambities

Veel van het operationele werk verdwijnt. De flexibele schil van vooral hoogopgeleide kenniswerkers wordt daarentegen almaar dikker, wat hogere eisen stelt aan de inhuurprofessionaliteit. Zowel inkoop als hr streeft naar total talent management.

 • 13-03-2017
Vakkennis

Ken- en stuurgetallen Personeelsmanagement 2005/2006

Voor u ligt het Berenschot / IntermediairPW ken- en stuurgetallenonderzoek 2005/2006. Alweer de 7e editie van dit meest toonaangevende HR-benchmarkonderzoek in Nederland, voor het eerst uitgevoerd in samenwerking met IntermediairPW.

 • 15-03-2011
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen