Nevi
0

Inkopen van HR

De inhuurmarkt is divers en complex. Om regie te verkrijgen op de inhuurketen en het maximale eruit te halen is een professionele aanpak voor externe inhuur van belang.

Volg een training over het inkopen van externe inhuur

Inkopen van externe inhuur

De inhuurmarkt is divers en complex. Dagelijks hebben inkoopprofessionals te maken met veeleisende stakeholders die betrokken zijn bij de inhuur van interim professionals, uitzendkrachten en ZZP’ers. De kosten van externe inhuur vormen een significant aandeel van de totale kosten van elke organisatie. Daarnaast hebben de beschikbaarheid en kwaliteit van (externe) medewerkers een grote impact op de prestaties van jouw organisatie. Ook bepalen de prestaties van je bureaus en externe dienstverleners in grote mate de tevredenheid van de business en het risicoprofiel. Het belang van procurement om de externe inhuur professioneel te organiseren is daarom groot. 

Om regie te verkrijgen op de inhuurketen en het maximale eruit te halen is een professionele aanpak voor externe inhuur van belang. Wil je de juiste strategische keuzes maken, dan wordt er veel van je gevraagd. Heb jij een sleutelrol ten aanzien van het organiseren of inkopen van flexibele arbeid? Profiteer dan van de unieke vakkennis die kennisautoriteit Nevi en Labor Redimo aanbieden.

Volg een opleiding of training over het inkopen van externe inhuur

Het belang om de externe inhuur professioneel in te kopen en te organiseren is groot. Nevi en Labor Redimo – expert in Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management - bieden gezamenlijk trainingen aan voor professionals met een sleutelrol ten aanzien van het organisatie breed organiseren van externe inhuur in de publieke en private sector.

Meer over onze kennispartner Labor Redimo

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau. Expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Zij helpen organisaties in de publieke- en private sector met het analyseren, benchmarken, inrichten en implementeren van oplossingen. 

Lees meer Lees minder
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen