Nevi
0
Nieuws

Professionele inhuur personeel kan beter

Nieuws 2 minuten 08 december 2020

Vanuit een gemeenschappelijke ambitie om inkoop van flexibele arbeid verder te professionaliseren op individueel, organisatie en maatschappelijk niveau, hebben Nevi en Labor Redimo hun strategische samenwerking bekrachtigd met een handtekening van beide directeuren.

Nevi en Labor Redimo bieden gezamenlijk opleidingen en trainingen aan voor professionals met een sleutelrol ten aanzien van het organisatie breed organiseren van externe inhuur in de publieke en private sector. Door de samenwerking kunnen we inkopers optimaal adviseren en begeleiden.
Jeroen Hulsman, directeur Opleiden & Ontwikkelen bij Nevi duidt aan: “De sterke flexibilisering van arbeid in Nederland legitimeert een toegespitst trainingsaanbod dat inkopers en andere belanghebbenden ondersteunt bij de diverse aspecten van inkopen van externe arbeid”.
 

Labor Redimo

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau. Expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Zij helpen organisaties in de publieke- en private sector met het analyseren, benchmarken, strategievormen, inrichten, inkopen en implementeren van oplossingen.
Dit kan gaan over het opzetten van je inhuurstrategie, inzicht in de verschillende prijs-, en tariefmodellen voor inhuur, tot weten welke inhuurconstructies er zijn, of hoe je het inhuurproces het beste kan inrichten.
“Sinds onze oprichting 15 jaar geleden is een van onze doelstellingen om de externe inhuur in Nederland verder te professionaliseren. De samenwerking met Nevi als kennispartners is een prachtige vervolgstap om dit doel verder te versnellen”, aldus Bertrand Prinsen, directeur Labor Redimo.

Leergang en Trainingen

Om regie te verkrijgen op de inhuurketen en het maximale eruit te halen is een professionele aanpak voor externe inhuur van belang. Wil je de juiste strategische keuzes maken, dan wordt er veel van je gevraagd. Heb jij een functie ten aanzien van het organiseren of inkopen van flexibele arbeid? Profiteer dan van de unieke vakkennis die kennisautoriteit Nevi en Labor Redimo aanbieden.
Wil jij meer weten over inkopen en organiseren van externe inhuur? Volg dan een van onderstaande leergang of trainingen.
 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen