Nevi
0
Netwerk en communities

Lustrum serie: De facetten van Nevi

Deze serie wordt opgenomen om een feestelijke reden. Namelijk het 65 jarig bestaan van Nevi! In deze afleveringen willen we je alle facetten van Nevi laten zien. Dit doen we door verschillende interessante mensen aan het woord te laten, die allemaal hun eigen verhaal over Nevi hebben.

Aflevering 1: Door de ogen van een erelid

In de eerste aflevering van de serie ter gelegenheid van ons 65-jarig lustrum, is het woord aan ons erelid Arjan van Weele. Arjan blikt terug op de hoogtepunten die hij bij Nevi beleefde. Al sinds 1979 volgt Arjan van Weele de organisatie. Eerst als lid en later kreeg hij als hoogleraar inkoopmanagement binnen en buiten de vereniging bekendheid. Hij gaf vele programma’s van Nevi vorm en voerde deze uit. Hij was betrokken als opleider en adviseur. In 2018 benoemde Nevi hem tot erelid.

Aflevering 1: door de ogen van een erelid


Aflevering 3: Nevi door de ogen van Community Zuid

Community Zuid bestuursleden Eric Vos en Peter Millenaar bieden Nevi een symbolisch kado aan ter ere van haar 65-jarig jubileum. Daarnaast geven ze vanaf de High Tech Campus in Eindhoven 7 tips hoe je je netwerk opbouwt maar ook onderhoudt. Deze locatie is niet per toeval gekozen. “Het is een omgeving die inkoopprofessionals prikkelt op het gebied van duurzaamheid, innovatie en techniek in een politiek krachtenveld” licht Eric toe. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel welke kado en handige tips zijn geven. 

Aflevering 3: Nevi door de ogen van Community Zuid

Aflevering 2: Nevi door de ogen van collega’s

“Nevi bestaat 65 jaar, iets waar wij als collega’s enorm trots op zijn.” zegt Lianne Labega, manager Support en Relatiemanager. Uit naam van haar collega’s spreekt zij in aflevering twee van onze lustrumserie de organisatie en de kijkers toe. “Door de jaren hebben ontzettend veel collega’s bijgedragen aan het succes van Nevi.” Het symbolische cadeau van de medewerkers aan Nevi is een smiley, met de boodschap: “Blijf een fijne werkgever, met oog voor een blije en tevreden medewerker”.

Aflevering 2: Nevi door de ogen van collega's


Aflevering 4: Nevi door de ogen van VMN media

Rik Ruts, commercieel directeur bij VMN media geeft Nevi een symbolisch zijn kado ter ere van haar 65-jarige bestaan. Daarnaast ook om de hernieuwde samenwerking te vieren. Slechts enkele weken geleden tekenden Nevi en VMN media (voorheen Vakmedianet) een contract om onder andere het inkoopvakblad ‘Deal’ te blijven maken. 

Die samenwerking ervaart Rik, sinds december 2020 bij VMN media werkzaam, als heel plezierig en complementair. 

Aflevering 4: Nevi door de ogen van VMN media

Vertel anderen over de facetten van Nevi

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen