Nevi
0
Over Nevi

Maatschappelijke programma's

Nevi werkt in co-creatie met andere organisaties, leden en deskundigen, aan allerlei maatschappelijke programma’s en projecten. Dit omdat inkoop impact heeft op maatschappelijke issues.

Inkoop is onlosmakelijk verbonden met economische, sociale en duurzame ontwikkeling van organisaties, bedrijven en individuen, en dus de maatschappij als geheel. Door concrete acties en doelen te koppelen aan 4 gekozen maatschappelijke thema’s wordt de impact van inkoop zichtbaar en de resultaten voor de maatschappij tastbaar. 

Door de interactie met stakeholders bepalen we de agenda en standpunten voor Nevi. Een aantal belangrijkste stakeholders is bijeen gebracht in Teams van Deskundigen. Ieder thema heeft daarmee zijn eigen Team van Deskundigen die met elkaar in co-creatie, door onder andere onderzoek en raadpleging bij de achterban de issues en acties bepaalt waar inkoop een belangrijke bijdrage kan leveren.

Daarnaast lopen er diverse projecten met partners om echte waarde te creëren op de 4 thema's, om zo een blijvende positieve impact op maatschappelijke issues te realiseren.

 

Contact

Meer weten of een afspraak maken? Mail naar info@nevi.nl, bel ons Klant Contact Center op (088) 33 00 700 of neem direct contact op met:

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen