Onze opleidingen en trainingen helpen inkopers

Wij bieden 7 opleidingen en meer dan 70 trainingen in verschillende thema's. Verspreid door Nederland of incompany. Er sluit altijd iets aan bij uw ontwikkeling.

Vind de juiste volgende stap

Wij bieden meer dan 70 cursussen en trainingen aan in negen verschillende thema's.
Er sluit altijd iets aan bij uw persoonlijke ontwikkeling.

Praktijkgerichte trainingen

Bent u op zoek naar een training of leergang rond een (inkoop)thema? Na voltooiing ontvangt u een NEVI Certificaat. De trainingen zijn ook incompany beschikbaar.

Erkende vakopleidingen met diploma

NEVI biedt 7 praktijkgerichte vakopleidingen met een branche-erkend diploma aan. Onze inkoopopleidingen (o.a. NEVI 1 & NEVI 2) zijn toegespitst op

International courses

The NEVI Purspective portfolio integrates procurement knowledge, skills, professional behaviour and business impact to enable effective competence development in procurement. 
An overview of our English courses.

Nieuw

Bekijk al onze nieuwe trainingen die ontwikkeld zijn om uw (inkoop)kennis te vergroten. De trainingen van NEVI worden continu ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste trends en ontwikkelingen in het werkveld.

Best Value Procurement (BVP)

Best Value is inmiddels doorgedrongen tot de inkoop- en verkooppraktijk en heeft tot vergaande innovaties geleid, waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. Nieuwsgierig?

Contractmanagement

Het belang van contract- en leveranciersmanagement en de ontwikkeling van dit vakgebied stijgt snel. NEVI bundelt kennis, expertise en het netwerk om dit vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Inkopen voor de publieke sector

Maatschappelijk bewust en betrokken kent de inkoper in deze sector extra uitdagingen. NEVI Publiek ondersteunt deze inkopers door kennis te ontwikkelen en ervaringen te delen.

Inkopen voor woningcorporaties

Goed opdrachtgeverschap is de sleutel voor een effectieve corporatiesector. In samenwerking met Aedes bieden wij drie verschillende trajecten Goed opdrachtgeverschap aan.

Inkopen in de zorg

De marktwerking in de zorg gaat razendsnel - en daarmee verandert ook de positie van inkoop binnen de zorgsector in rap tempo. De sectie NEVI Zorg zet zich in om inkoop binnen de zorg verder te professionaliseren.

Kostenmanagement

‘Total Cost of Ownership’, ‘Should Cost’ en ‘Integrated Supply Chain focus’ zijn termen die steeds vaker voorkomen in strategische inkoopplannen. In de praktijk blijkt de uitvoering vaak lastig.

duurzaam inkopen, sustainable

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Inkoop is de aanjager voor de duurzame wereld van morgen! Ga zelf aan de slag met MVI en laat u inspireren door artikelen, stappenplannen en interviews.

Integer handelen

Ethisch handelen is niet af te dwingen met regels. De NEVI Gedragscode biedt inkopers en betrokkenen handreikingen bij het omgaan met ethische dilemma’s in het inkoopproces.

Onderhandelen

Onderhandelen is een vaardigheid waarover goede inkopers beschikken. Wilt u zichzelf ook versterken op dit vlak, volg dan een van onze trainingen. Op deze pagina vindt u alle info over het onderwerp onderhandelen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Hierbij gaat het om actuele kennis over 'vandaag' en een visie op 'morgen'. NEVI biedt inkoopprofessionals een compleet portfolio gericht op maximale ondersteuning van uw persoonlijke ontwikkeling.

MSU

MSU+ helpt u de huidige situatie van uw inkoop te analyseren, verbetermogelijkheden in kaart te brengen, procesverbeteringen door te voeren en kennis en competenties te ontwikkelen.

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen u graag.

 

U kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl