Onze opleidingen en trainingen helpen procurement professionals vooruit

Ontwikkel jezelf met 1 van de ruim 70 inkoopopleidingen en trainingen van Nevi. Onze opleidingen, cursussen en trainingen helpen je je te ontwikkelen in het inkoopvak.

Vind de inkoopopleiding die bij jou past

Met ruim 70 inkooptrainingen en –opleidingen verdeeld over diverse thema’s is er altijd wel een opleiding of training die bij jou past. Onze opleidingen worden door heel Nederland gegeven. Liever een incompany inkooptraining? Ook dat is mogelijk!

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Hier vind je jouw persoonlijke studieadvies!


Vind de juiste volgende stap

Wij bieden meer dan 70 cursussen en trainingen aan in negen verschillende thema's.
Er sluit altijd iets aan bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Learn online and on demand from your own home!

In these extraordinary times, the way in which we learn and develop is also undergoing dramatic changes. We want to help you continue to learn from your own home.

erkende inkoopopleidingen

Erkende inkoopopleidingen met diploma

Nevi biedt 9 praktijkgerichte inkoopopleidingen met een erkend diploma aan. Er is altijd wel een opleiding die bij jou past. Hier lees je meer over ons aanbod.

Online en on demand leren vanuit huis!

In deze bijzondere tijden is ook de manier van leren en ontwikkelen aan veel veranderingen onderhevig. Graag willen we je vanuit huis ondersteunen om verder te blijven leren.

inkooptrainingen

Praktijkgerichte trainingen

Ben je op zoek naar een inkooptraining of leergang rond een (inkoop)thema? Na voltooiing ontvang je een Nevi Certificaat. De trainingen zijn ook incompany beschikbaar.

Leergang

Leergangen bestrijken een langere studieperiode en hebben vaak meerdere docenten. Voor verdieping, interactie en feedback een goede keuze voor de inkoopprofessional die net iets meer wil dan een reguliere training.

Tools

Een ‘tool’ is een hulpmiddel om de ‘hoe’ van operationele, tactische en strategische vraagstukken in te vullen. 

Persoonlijke Ontwikkeling

Hierbij gaat het om actuele kennis over 'vandaag' en een visie op 'morgen'. Nevi biedt inkoopprofessionals een compleet portfolio gericht op maximale ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling.

cursus onderhandelen

Onderhandelen

Onderhandelen is een cruciale vaardigheid voor elke inkoper. Goed kunnen onderhandelen is daarom een groot voordeel in het inkoopvak. Een training onderhandelen biedt vele mogelijkheden.

Nieuw

We ontwikkelen en vernieuwen onze inkooptrainingen continu. Dit doen we op basis van wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste trends en ontwikkelingen in het werkveld. Bekijk onze nieuwste trainingen!

Public Procurement

Public Sustainability Program

Met het Public Sustainability Program kunnen lokale en centrale overheidsorganisaties hun beleid, inkoop en diensten verduurzamen.

Professioneel Opdrachtgeverschap

Professionalisering van de publieke inkoopfunctie staat steeds meer centraal. Daarom is dit een van de Maatschappelijke thema's waar Nevi zich hard voor maakt.

Aanbesteden

NL Een aanbesteding is de procedure waarbij een opdrachtgever bekend maakt dat hij een opdracht wil laten uitvoeren. De aanbestedende dienst of partij vraagt bedrijven om een offerte in te dienen.

Strategic Sourcing

Stategic Sourcing in the new economy is about helping traditional buyer-supplier relationships to create a highly collaborative, purpose built relationship

Aanbestedingswet

De gewijzigde Aanbestedingswet 2012 geldt vanaf 1 juli 2016 voor alle aanbestedingen door overheidsorganisaties of aanbestedende diensten in Nederland. Met deze nationale wet geeft Nederland invulling aan de Europese richtlijnen voor aanbesteden

Sociaal Domein

Sinds enkele jaren zijn gemeenten verantwoordelijk voor inkoop in het Sociaal Domein.

Inkopen in de zorg

De marktwerking in de zorg gaat razendsnel - en daarmee verandert ook de positie van inkoop binnen de zorgsector in rap tempo. De sectie NEVI Zorg zet zich in om inkoop binnen de zorg verder te professionaliseren.

Best Value Procurement

Best Value Procurement (BVP)

Benieuwd naar wat Best Value Procurement inhoudt? En hoe deze methode het inkoopproces kan verbeteren? Volg dan een BVP training bij Nevi. 

Contractmanagement

Het belang van contract- en leveranciersmanagement en de ontwikkeling van dit vakgebied stijgt snel. Nevi bundelt kennis, expertise en het netwerk om dit vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

duurzaam inkopen, sustainable

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

MVI zorgt voor waardecreatie, stimuleert innovatie en kost op termijn minder. Inkoop is de aanjager voor de duurzame wereld van morgen.

Inkopen voor de publieke sector

Maatschappelijk bewust en betrokken kent de inkoper in deze sector extra uitdagingen. Nevi Publiek ondersteunt deze inkopers door kennis te ontwikkelen en ervaringen te delen.

Inkopen voor woningcorporaties

Goed opdrachtgeverschap is de sleutel voor een effectieve corporatiesector. In samenwerking met Aedes bieden wij drie verschillende trajecten Goed opdrachtgeverschap aan.

Integer handelen

Ethisch handelen is niet af te dwingen met regels. De Nevi Gedragscode biedt inkopers en betrokkenen handreikingen bij het omgaan met ethische dilemma’s in het inkoopproces.

International courses

The Nevi portfolio integrates procurement knowledge, skills, professional behaviour and business impact to enable effective competence development in procurement. 
An overview of our English courses.

Kostenmanagement

‘Total Cost of Ownership’, ‘Should Cost’ en ‘Integrated Supply Chain focus’ zijn termen die steeds vaker voorkomen in strategische inkoopplannen. In de praktijk blijkt de uitvoering vaak lastig.

MSU+ 2.0

MSU+ helpt je de huidige situatie van jouw inkoop te analyseren, verbetermogelijkheden in kaart te brengen, procesverbeteringen door te voeren en kennis en competenties te ontwikkelen.

Vragen of studieadvies?

Bel (088) 33 00 700 tussen 8.00 en 17.30 uur of mail ons.

Liever persoonlijk opleidingsadvies? Stuur een e-mail voor een afspraak bij ons op kantoor.

Wij helpen je graag!