Onze opleidingen en trainingen helpen inkopers

Wij bieden 8 opleidingen en meer dan 70 trainingen in verschillende thema's. Verspreid door Nederland of incompany. Er sluit altijd iets aan bij jouw ontwikkeling.

Vind de juiste volgende stap

Wij bieden meer dan 70 cursussen en trainingen aan in negen verschillende thema's.
Er sluit altijd iets aan bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Praktijkgerichte trainingen

Ben je op zoek naar een training of leergang rond een (inkoop)thema? Na voltooiing ontvang je een NEVI Certificaat. De trainingen zijn ook incompany beschikbaar.

erkende inkoopopleidingen

Erkende inkoopopleidingen met diploma

NEVI biedt 8 praktijkgerichte inkoopopleidingen met een erkend diploma aan. Onze inkoopopleidingen (o.a. NEVI 1 & NEVI 2) zijn toegespitst op ieder moment in je carrière. 

Nieuw

Bekijk al onze nieuwe trainingen die ontwikkeld zijn om jouw (inkoop)kennis te vergroten. De trainingen van NEVI worden continu ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste trends en ontwikkelingen in het werkveld.

Best Value Procurement

Best Value Procurement (BVP)

Benieuwd naar wat Best Value Procurement inhoudt? En hoe deze methode uw inkoopproces kan verbeteren? Volg dan een BVP training bij NEVI. 

Contractmanagement

Het belang van contract- en leveranciersmanagement en de ontwikkeling van dit vakgebied stijgt snel. NEVI bundelt kennis, expertise en het netwerk om dit vakgebied verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Inkopen voor de publieke sector

Maatschappelijk bewust en betrokken kent de inkoper in deze sector extra uitdagingen. NEVI Publiek ondersteunt deze inkopers door kennis te ontwikkelen en ervaringen te delen.

Inkopen voor woningcorporaties

Goed opdrachtgeverschap is de sleutel voor een effectieve corporatiesector. In samenwerking met Aedes bieden wij drie verschillende trajecten Goed opdrachtgeverschap aan.

Inkopen in de zorg

De marktwerking in de zorg gaat razendsnel - en daarmee verandert ook de positie van inkoop binnen de zorgsector in rap tempo. De sectie NEVI Zorg zet zich in om inkoop binnen de zorg verder te professionaliseren.

Kostenmanagement

‘Total Cost of Ownership’, ‘Should Cost’ en ‘Integrated Supply Chain focus’ zijn termen die steeds vaker voorkomen in strategische inkoopplannen. In de praktijk blijkt de uitvoering vaak lastig.

duurzaam inkopen, sustainable

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

MVI zorgt voor waardecreatie, stimuleert innovatie en kost op termijn minder. Inkoop is de aanjager voor de duurzame wereld van morgen.

Integer handelen

Ethisch handelen is niet af te dwingen met regels. De NEVI Gedragscode biedt inkopers en betrokkenen handreikingen bij het omgaan met ethische dilemma’s in het inkoopproces.

cursus onderhandelen

Training onderhandelen

Wilt u beter worden in onderhandelen? Volg dan een van onze trainingen onderhandelen. Deze training onderhandelen verrijkt inkopers!

Persoonlijke Ontwikkeling

Hierbij gaat het om actuele kennis over 'vandaag' en een visie op 'morgen'. NEVI biedt inkoopprofessionals een compleet portfolio gericht op maximale ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling.

MSU

MSU+ helpt je de huidige situatie van jouw inkoop te analyseren, verbetermogelijkheden in kaart te brengen, procesverbeteringen door te voeren en kennis en competenties te ontwikkelen.

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen je graag.

 

Je kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl