0

Nevi bestaat dit jaar 65 jaar. Op 17 april 1956 is Nevi opgericht. Het begon als vereniging en daarna volgde het opleidingsinstituut.


Dit jaar besteden we op diverse momenten aandacht aan ons Briljante lustrum. De komende maanden organiseert Nevi een estafette met elke maand een live of online event. Iedere maand een ander onderwerp of thema met als hoogtepunt het Nevi Lustrum Event in november 2021. In totaal 7 bijzondere events. Onderaan de pagina zie je een overzicht van de events.

Openingsevent met keynote Feike Sijbesma (ex-ceo DSM)
Op maandag 19 april trapten we af met een inspirerende keynote van topman Feike Sijbesma. Daarnaast blikten we met directie, bestuur en ledenraad terug en vooruit. Terugkijken? Dat kan. bekijk het event via deze link.


Wie jarig is trakteert!
Voor onze leden hebben we dan ook een cadeautje! Zes events in de estafette worden gratis aan onze leden aangeboden. Het openingsevent op 19 april is voor iedereen toegankelijk. Het Lustrum Event is een betaald event.

Serie 65 jaar
Naast de events publiceren we ook een serie over Nevi en haar ontwikkelingen de afgelopen 65 jaar. De kijker krijgt een kijkje in de organisatie en haar externe samenwerkingen.  

Nevi Community
Verder lanceren we opnieuw onze Nevi Community. Stel hier jouw vraag, deel een goed idee of best practice met jouw vakgenoten in de Nevi Community. Leer van anderen en creëer samen kennis waarmee jij jezelf én anderen verder helpt. Succes maak je samen. Je vindt elkaar bij Nevi. 

Nieuwsgierig? Hou deze pagina in de gaten!Ook partner worden van Nevi's Lustrum estafette?
Wil je meer weten hoe je als bedrijf kan bijdragen aan het realiseren van de Lustrum estafette? Neem dan contact op met Ed de Rochemont, Manager Netwerk, via 06 – 1234 30 82 en/of e.derochemont@nevi.nl

Alle lustrum events op een rij!Lustrum serie: De facetten van Nevi

Ter gelegenheid van ons lustrum hebben we een nieuwe serie gemaakt. In 'de facetten van Nevi' laten wij in elke aflevering een ander belangrijk persoon of organisatie aan het woord. Al hun bijzondere verhalen geven Nevi weer in de afgelopen 65 jaar. De kijker krijgt een kijkje in de organisatie en haar externe samenwerkingen. Van grappige anekdotes tot interessante inkoopverhalen.

Bekijk de serie!


Binnenkort verwacht! Vernieuwde Nevi Online Community

De lancering van de vernieuwde Nevi Online Community komt steeds dichterbij! Binnenkort vertellen we je er alles over.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren