Nevi
0

Nevi bestaat dit jaar 65 jaar. Op 17 april 1956 is Nevi opgericht. Het begon als vereniging en daarna volgde het opleidingsinstituut.

Dit jaar besteden we op diverse momenten aandacht aan ons Briljante lustrum. De komende maanden organiseert Nevi een estafette met elke maand een live of online event. Iedere maand een ander onderwerp of thema met als hoogtepunt het Nevi Lustrum Event in november 2021. In totaal 7 bijzondere events. Onderaan de pagina zie je een overzicht van de events.

Openingsevent met keynote Feike Sijbesma (ex-ceo DSM)

Op maandag 19 april trapten we af met een inspirerende keynote van topman Feike Sijbesma. Daarnaast blikten we met directie, bestuur en ledenraad terug en vooruit. Terugkijken? Dat kan. Bekijk het event via deze link.

Bekijk de livestream terug: MVI door de bril van hoogleraren

Op 12 mei jl. vond het tweede lustrumevent plaats: MVI door de bril van (Nevi) hoogleraren Frank Rozemeijer en Fredo Schotanus. Creativity = knowledge having fun. Aan de hand van het confrontatiemodel bespraken Frank Rozemeijer en Fredo Schotanus vanuit hun eigen bubbel ‘Privaat versus Publiek’ actuele MVI onderwerpen en thema’s met moderators Peter Stolk en Ed de Rochemont. Nevi-leden kunnen via hun lidmaatschapsaccount de opname gratis terugkijken via ons KennisLab.

CPO-debat: gratis en on demand terug te kijken

Tijdens de 3e etappe van Nevi's Evenementen Estafette op 16 juni jl. draaide het om de uitdagingen waar de CPO’s van vandaag voor staan. In een Jinek-achtige setting ging gastheer Jeroen Harink in gesprek met een aantal CPO’s en de wetenschap.

MVI door de bril van hoogleraren en lancering Inside Procurement

Op 9 september werd het vierde lustrumevent gehouden in hete Werkcafé in Zeist. Sprekers Wendy van der Valk en Erik van Raaij namen het publiek mee in de wereld van zakelijk vs. zorg. Wendy: “Wil je weten waar hoogleraren zich het hoofd over breken als het gaat om MVI? Over de economische en maatschappelijke waarde van duurzaamheid en hoe we hier met zijn allen stappen in kunnen maken.” 

Aan het einde lanceren we ook nog de nieuwe online community: Inside Procurement. Kernwoorden: ontmoeten, verbinden, netwerk, inspiratie. Nevi-leden kunnen via hun account de opname gratis terugkijken via ons KennisLab.Wie jarig is trakteert!
Voor onze leden hebben we dan ook een cadeautje! Zes events in de estafette worden gratis aan onze leden aangeboden. Het openingsevent op 19 april is voor iedereen toegankelijk. Het Lustrum Event is een betaald event.

Serie 65 jaar
Naast de events publiceren we ook een serie over Nevi en haar ontwikkelingen de afgelopen 65 jaar. De kijker krijgt een kijkje in de organisatie en haar externe samenwerkingen.  

Nevi Community
Verder hebben we onlangs opnieuw de Nevi Community gelanceerd, Inside Procurement. Stel daar je vraag, deel een goed idee of best practice met jouw vakgenoten. Leer van anderen en creëer samen kennis waarmee jij jezelf én anderen verder helpt. Succes maak je samen. Kom binnen! Je vindt elkaar bij Nevi. Ook partner worden van Nevi's Lustrum estafette?
Wil je meer weten hoe je als bedrijf kan bijdragen aan het realiseren van de Lustrum estafette? Neem dan contact op met Ed de Rochemont, Manager Netwerk, via 06 – 1234 30 82 en/of e.derochemont@nevi.nl

Alle lustrum events op een rij!Lustrum serie: De facetten van Nevi

Ter gelegenheid van ons lustrum hebben we een nieuwe serie gemaakt. In 'de facetten van Nevi' laten wij in elke aflevering een ander belangrijk persoon of organisatie aan het woord. Al hun bijzondere verhalen geven Nevi weer in de afgelopen 65 jaar. De kijker krijgt een kijkje in de organisatie en haar externe samenwerkingen. Van grappige anekdotes tot interessante inkoopverhalen.

Bekijk de serie!


 

Heb jij je al aangesloten bij Inside Procurement?

Sinds september jl. is het nieuwe online platform voor inkoopprofessionals live. Leer van vakgenoten, stel vragen en krijg antwoord op jouw vragen, dat is waar Inside Procurement voor staat. Sluit je ook aan en ga naar insideprocurement.nevi.nl.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen