duurzaam inkopen, sustainable

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

MVI zorgt voor waardecreatie, stimuleert innovatie en kost op termijn minder. Inkoop is de aanjager voor de duurzame wereld van morgen.

MVI, Duurzaam inkopen, Sustainable Procurement, Circulair inkopen?

Termen die veelvuldig gebruikt worden. Logisch, aangezien inkoop een belangrijke rol speelt bij het behalen van doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid. Inkopers hebben immers regie over de toeleveringsketen, stimuleren en creëren de vraag naar duurzaam of circulair geproduceerde goederen en kunnen mede daardoor MVO-doelstellingen uitvoeren.

De nieuwe ISO 20400-richtlijn biedt zowel publieke als private organisaties praktische handvatten bij het inrichten en borgen van een maatschappelijk verantwoord inkoopproces. In samenwerking met Koninklijke NEN hebben we een 2-daagse training ontwikkeld.

Met de Green Deal Circulair Inkopen kunnen publieke en private partijen zichtbaar maken dat zij de circulaire economie aanjagen middels hun inkoopbeleid.

En ook in onze kennisbank volop artikelen, best practices en stappenplannen over MVI, Circulair en ISO20400. Of bekijk onze agenda voor interessante evenementen, onze whitepapers en blogs.

 

 

De ISO 20400 richtlijn stuurt op continue verbetering. Daarom kan een organisatie, ongeacht haar ervaring op het gebied van MVI, de richtlijn gaan toepassen

Trainingen

Circulair Inkopen

Een sleutel voor het aanjagen van de circulaire economie ligt bij inkopers.

NIEUW

ISO 20400 Sustainable Procurement

Deze tweedaagse training bied je de mogelijkheid optimaal voorbereid te zijn op deze internationale richtlijn. Lees de

MVI - publieke sector

Bewust en gericht maatschappelijk verantwoord (oftewel duurzaam) inkopen in de publieke sector.

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen je graag.

 

Je kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.