Nevi
0
1-6 van 6 resultaten
Training

Circulair Inkopen

Wil jij circulair inkopen gaan inrichten in jouw organisatie? In deze training maak je kennis met alle vormen en succesfactoren van circulair inkopen. Je krijgt inzicht in de technische aspecten van circulair inkopen én de zachte kant. Na afloop heb je de vaardigheden en aanpak om circulaire inkoop in jouw organisatie in te richten.   

  • vanaf 727
Training

Sustainable footprint

Incompany

  • vanaf 0
Training

ISO 20400 Sustainable Procurement

Stappen zetten in toekomstbestendig inkopen en ondernemen? In deze tweedaagse training leer je alles over de ISO 20400 sustainable procurement. Deze richtlijn geeft inzicht, structuur en houvast bij het inrichten van een maatschappelijk verantwoord inkoopproces. Na afloop heb je praktische handvatten om een duurzame inkoopketen en duurzame inkoopprocessen te creëren.

  • vanaf 1877
Training

Maatschappelijk verantwoord inkoopproces

Wil jij maatschappelijk verantwoord inkopen onder de knie krijgen? In deze tweedaagse training krijg je de tools, templates en informatie die je nodig hebt om maatschappelijk verantwoord in te kopen. Met praktijkcases leer je welke issues een rol spelen bij mvi en hoe je deze stapsgewijs oplost. Na afloop heb je alles in huis om duurzaamheid te verweven in het reguliere inkoopproces.

  • vanaf 1314
Training

Blue Scan op het GSES platform

Incompany

  • vanaf 795
Training

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Aanbesteden

De meest actuele kennis opdoen van duurzaamheid en belangrijke politiek-maatschappelijke thema’s? In deze training krijg je de nieuwste inzichten in maatschappelijk verantwoord inkopen binnen alle fasen van het inkoopproces. Na afloop kun je thema’s zoals innovatie, milieucriteria en social return toepassen in het aanbestedingsproces. En weet je hoe je maatschappelijke waarde meet.

  • vanaf 727
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen