0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Opleiding

Nevi 2 Privaat

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek je forse verdieping van jouw inkoopkennis? Dan is de opleiding Nevi 2 Privaat iets voor jou.

 
Training

Circulair Inkopen

Als inkoper neem je in de circulaire economie een sleutelpositie in. Deze training leert je circulair inkopen binnen jouw organisatie. *Deze training is zowel online als offline te volgen.

 
Training

Sustainable footprint

De sustainable footprint stelt je in staat om een integrale duurzame voetafdruk van jouw producten, diensten en projecten te berekenen.

 
Training

Aan de slag met GSES ®

Leer met de Gses training hoe je duurzame inkoopprocessen creëert. Ontdek hier alles over Global Sustainable Enterprise System en schrijf je in!

 
Training

Onderhandelingsproces en -tactieken

Onderhandelen is een vak apart. Hoe sterk sta jij in je schoenen als inkoopteam? Leer tijdens deze incompany training als team alles over het onderhandelingsproces en de -tactiek.

 
Training

ISO 20400 Sustainable Procurement

De ISO 20400 training geeft je de tools om maatschappelijk verantwoord inkopen optimaal in te zetten. Je bent hierna op de hoogte van de ISO 20400-richtlijn, zodat je professioneel aan de slag kunt met sustainable procurement.

 
Training

Webtooltraining ISO 20400

Hoe werkt de Webtool ISO 20400 precies? In deze online training ga je zelf aan de slag met de webtool en het maken van een eigen implementatie-/actieplan MVI. Nu inschrijven!

 
Training

Blue Scan op het GSES platform

Door methoden op elkaar af te stemmen en via de BlueScan samen te werken, verhogen de betrokken bedrijven hun duurzame inkoopprocessen naar een hoger niveau. De scan is ontwikkeld door Maritiem Netwerk Nederland en ondersteunt de duurzame maritieme supply chain.