Nevi
0

Sociaal domein

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de inkoop en uitvoering van de Wmo, de Jeugdwet en de Participatiewet.

Volg een opleiding of training over sociaal domein

Leer alles over inkopen in het sociaal domein

Inkopen voor het Sociaal domein is geen eenvoudige zaak. De zorg en ondersteuning moet kwalitatief goed, toegankelijk en beschikbaar zijn. Als inkoper, contractmanager - of anderszins betrokkene bij inkoop van zorg - heb je een goede vertaling nodig van de strategische zorgdoelstellingen naar een inkoopoplossing op maat. Hiermee creëer je een toekomstbestendig samenwerkingsmodel met interne en externe partijen.

Hugo de Jonge (minister VWS): 'Concurrentie niet hoogste doel in zorg' 

Een paar jaar geleden werd een aantal zorgtaken gedecentraliseerd naar gemeenten. Inkoopvakblad Deal! interviewde de verantwoordelijke minister Hugo de Jonge voor een tussenbalans. “Bij de inkoop van zorg gaat het niet alleen over het sluiten van het beste contract, maar ook over goed opdrachtgeverschap.” Lees het hele interview in Kennislab. Ook vind je in Kennislab nog meer relevante artikelen over het sociaal domein.  

Maatschappelijk programma: Professioneel opdrachtgeverschap 

Inkopen en aanbesteden in en voor het publieke domein brengt maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee. Bekijk welke maatschappelijke issues de komende periode extra aandacht krijgen van Nevi. 

Sluit aan bij onze Linkedin Groep Nevi Sociaal domein. Hier maken we de verbinding tussen de inkoopfunctie, het beleid en politiek context én delen we actualiteit en kennis. 

Lees meer Lees minder

Sociaal domein

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen