Nevi
0
Over Nevi

Netwerk en communities

Wij geloven dat kennisontwikkeling en een groot netwerk inkoopprofessionals vooruit helpen. Daarom organiseren wij congressen en netwerkbijeenkomsten en faciliteren we communities waarin professionals elkaar vinden. 

Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. En dat al sinds 1956. Vanaf dag één maken we kennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij inkoop, contract- en supply management. Daarom organiseren we interessante evenementen en komen we actief op voor de belangen van inkoopprofessionals - in het bijzonder voor onze 7000 leden. Sluit je ook aan bij het grootste inkoopnetwerk van Nederland en word Nevi lid!Leden over Nevi

Nevi Online Community


Wil je direct in contact komen met vakgenoten, je vraag of issue bespreken of samen werken aan relevante vraagstukken? Dan kun je terecht op Inside Procurement, onze online community.  

Sluit je aan bij het grootste inkoopnetwerk van Nederland


Met een Nevi lidmaatschap geniet je een groot aantal voordelen, zoals gratis (of met korting) deelname aan congressen, 8x per jaar gratis het inkoopvakblad Deal! op de mat én korting op trainingen & opleidingen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen