Nevi
0
Netwerk en communities

Nevi Publiek

De Community Nevi Publiek is voor iedereen vrij toegankelijk en staat voor de professionalisering van inkoop in de (semi-)publieke sector met oog voor het belang van het individu, de organisatie én de maatschappij.

Ben je actief in de inkoop- of contractmanagementfunctie dan kom je hier on- en offline bij elkaar om ervaringen met elkaar uit te wisselen, kennis te halen én te brengen en kennis met elkaar te ontwikkelen. Zo organiseren we actuele, kleinschalige Kennissessies om leden én niet-leden met elkaar in contact te brengen en organisaties verder te helpen met hun publiek opdrachtgeverschap.


Een kwart van de leden van Nevi zijn actief in deze sector maar ook niet-leden vinden elkaar bij Nevi. Onder andere via ons online platform Inside Procurement.
Kennissessies Nevi Publiek

Nevi Publiek organiseert actuele, kleinschalige kennissessies om leden én niet-leden met elkaar in contact te brengen en organisaties verder te helpen met hun inkoop. Lees hier meer, o.a. de verslagen van voorgaande kennissessies.


Belangenbehartiging 

De Regiegroep van Nevi Publiek stelt regelmatig standpunten op rondom actuele thema's, bij voorkeur in samenspraak met haar achterban. Zo behartigt Nevi Publiek de belangen van haar leden en voert het debat met politiek en bestuur, en adviseert Nevi Publiek de Europese commissie. Lees bijvoorbeeld het nieuwsbericht Professioneel opdrachtgeverschap levert meer op dan besparing alleen


Nevi werkt in co-creatie met andere organisaties aan maatschappelijke thema's en programma’s, zoals rond Maatschappelijk verantwoord inkopen en Professioneel opdrachtgeverschap.


Ecosysteem publieke inkoop 

Maar we doen het niet allemaal zelf: Nevi Publiek wil vooral de community van (semi-)publieke inkoop verstevigen en activeren. Zo hebben we samen met veel andere partijen een waardige opvolger voor Jan Telgen als de nieuwe hoogleraar Public Procurement kunnen installeren: Dr. Ir. Fredo Schotanus. Hier vind je alle Nevi-hoogleraren.

Contact

Heb je ideeën of vragen, laat het ons weten via publiek@nevi.nl

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren