Nevi
0
Werken bij Nevi

Vacature Relatiemanager

Krijg jij energie van het onderhouden en opbouwen van relaties? Heb jij ervaring in inkoop-, contract en leveranciersmanagement? Weet jij ontwikkelvragen van organisaties te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen? Lees dan verder!

Het team Relatiemanagement wordt gevormd door vier collega’s. Je rapporteert aan de directeur Relatiemanagement en Marketing.

Dit ga je doen als Relatiemanager bij Nevi:

 • Vanuit jouw rol bij Nevi zorg je voor het ontwikkelen van zowel nieuwe als bestaande relaties, waarbij je je netwerk uitbouwt en contact legt en onderhoudt op manager en directieniveau.
 • Je denkt mee over de behoefte van de klant en relateert dat aan logische ontwikkelstappen voor de klant inzake groei en kennisontwikkeling. Je weet deze te vertalen naar de producten en diensten van Nevi.
 • Samen met de klant, gebaseerd op ruime ervaring met inkoop-, contract-, en leveranciersmanagement en goede kennis van onze producten en diensten, ontwikkel je de best passende oplossing voor de klant.
 • Je zorgt voor draagvlak bij de klant voor de aangeboden oplossing en bent eindverantwoordelijk voor de optimale realisatie van deze oplossing. Hierbij werk je nauw samen met andere afdelingen binnen Nevi en/of met externen.  
 • Je brengt kwalitatieve hoogwaardige voorstellen en/of offertes uit aan onze klanten.

Op basis van relevante marktontwikkelingen die jij signaleert, creëer jij een business case voor het vernieuwen en optimaliseren van het producten- en dienstenaanbod van Nevi.

 

Je past op deze functie, wanneer je:

 • Dé gesprekspartner bent voor klanten en daarvoor jouw uitgebreide kennis en ervaring van inkoop-, contract-, en leveranciersmanagement meeneemt.
 • Gemakkelijk nieuwe contacten legt en beschikt over politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Je bent in staat om verhoudingen, belangen en posities te analyseren en te doorgronden.  
 • Beschikt over de juiste communicatie skills, creatief en flexibel bent.
 • Een relevante, afgeronde wo-, of hbo-opleiding hebt.
 • Aantoonbare ervaring met inkoop-, contract of leveranciersmanagement of als consultant op deze gebieden, bij voorkeur in de publieke sector.
 • Je comfortabel voelt binnen verschillende bedrijfsculturen.
 • Lef hebt en niet bang bent om ongevraagd advies te geven. Voor je collega’s ben je een goede teamspeler met behoud van een eigen mening.
 • Ervaring hebt met projectmatig werken, gedreven en pragmatisch ingesteld bent.
 • De Nederlandse én Engelse taal zeer goed beheerst.

Dit hebben wij jou te bieden:

Naast een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden (waaronder de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken) en een jaarcontract (met uitzicht op vast dienstverband) bieden wij een ambitieuze, pragmatische werkomgeving met goede faciliteiten. Verbindend, samenwerken, klantgericht, deskundig en betrokken zijn de kernwaarden van Nevi en daar nemen wij jou graag in mee!

De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de € 5.000,- en € 7.900,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Inschaling is op basis van ervaring. 

Een gedragstest maakt onderdeel uit van het selectieproces. 

Reageren?

Klik op de solliciteerbutton van LinkedIn en voeg je motivatie met CV toe of stuur naar: hrm@Nevi.nl, onder vermelding van ‘Vacature Relatiemanager’. 

Herken jij je in deze omschrijving, maar wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Maarten Bougie, Directeur Relatiemanagement en Marketing 06-53711521/m.bougie@nevi.nl. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nevi wil inkoop in Nederland op een hoger niveau brengen en richt zich daarbij zowel op Procurement professionals als op organisaties. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland, waarbij wij onder meer trainingen en opleidingen (met diploma) aanbieden om dat te realiseren. Nevi is in Nederland met meer dan 6.500 leden hét kennisnetwerk voor inkoop-, contract- en supply management. Wij nemen wereldwijd de derde positie in op de lijst van inkoopverenigingen en ontvingen als eerste organisatie ter wereld de Global Standard voor het kwaliteitsniveau van onze opleidingen en trainingen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren