Nevi
0

Opleidingen en trainingen

Ontwikkel jezelf

Bekijk ons aanbod

Inkoop- en contractmanagement zijn strategisch van groot belang. Jouw organisatie verwacht dus veel van jou. De omstandigheden zijn uitdagend: de wereld verandert continu. Om kansen te kunnen pakken, moet je goed inspelen op de nieuwe werkelijkheid. Daarbij kun je niet zonder de nieuwste inzichten over procurement.


Om een antwoord te bieden aan de veranderende (inkoop)wereld is enkel een opleiding aan het begin van je carrière niet meer voldoende. Inkoopprofessionals die aantrekkelijk willen blijven op de arbeidsmarkt ontwikkelen zich continu. Nevi begrijpt dit en heeft haar aanbod hierop aangepast. Bij ons vind je opleidingen voor ieder moment in je carrière en trainingen en leergangen die het mogelijk maken om je te verdiepen in een specifiek onderwerp. Dompel je onder in de wereld van contractmanagement of leer bijvoorbeeld alles over maatschappelijk verantwoord inkopen.

Nevi is jouw kennispartner. Met onder meer een krachtig opleidings- en trainingsaanbod dat je in staat stelt om sneller te schakelen naar een volgend niveau.

Onze opleidingen en trainingen zijn geschikt voor inkoopprofessionals, contract- en supply managers. Of je nu net met je carrière begint, al enkele jaren als inkoopprofessional werkt of een team aanstuurt, je vindt altijd een passende opleiding of training om je verder te ontplooien. Uiteraard mag je erop vertrouwen dat ons studiemateriaal aansluit op de praktijk en de nieuwste inzichten biedt. 

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren