Nevi
0
Leren

Opleidingen

Wil je essentiële inkoopkennis opdoen en direct werken aan je persoonlijke vaardigheden? Onze branche-erkende en praktijkgerichte opleidingen vergroten je kennis over specifieke inkoop-, contract- en leveranciersmanagement onderwerpen. Of je nu binnen de (semi)publieke sector of het bedrijfsleven werkzaam bent: onze opleidingen sluiten altijd aan op jouw professionele situatie en geven je CV een boost omdat het Nevi-diploma door werkgevers hoog wordt gewaardeerd. 

 

Ook een Nevi-opleiding volgen? Ontdek wat ons aanbod uniek maakt


Of je nu net als inkoopprofessional begint of al enige jaren inkoopdirecteur bent: bij Nevi vind je altijd een opleiding die jouw kennis naar een volgend niveau brengt. Met dank aan ons uitgebreide netwerk staan we altijd in verbinding met de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop-, contract- en supply management en vertalen dit naar relevante opleidingen.

Deelnemers geven keer op keer aan dat een Nevi-diploma de investering waard is. Zij vertellen ons dat het deuren opent naar een baan binnen de inkoop-, contract- of supply management of dat het hen heeft geholpen bij de volgende carrièrestap.Benieuwd naar de ervaringen van oud-deelnemers? Lees hier hun ervaringen.
 
Met onze opleidingen vergroot je je huidige kennis en vaardigheden. Zo krijg je de juiste tools in handen om binnen jouw vakgebied uit te blinken. En dat niet alleen: je raakt geinspireerd om jezelf te ontwikkelen, je kunt bijblijven bij de ontwikkelingen binnen jouw organisatie en daarin zelfs een voorbeeldrol vervullen.
Met een Nevi-diploma op zak laat je zien dat je een serieuze carrière in inkoop-, contract- en supply management hebt of ambieert. Je toont aan dat je bereid bent te investeren in het ontwikkelen van je vak en dat is voor veel werkgevers van waarde.
Opleidingen van Nevi

Waarom een opleiding bij Nevi?

  • Branche-erkend diploma
  • Verschillende opleidingsniveaus: van starter tot gevorderd
  • Direct toepasbare kennis
  • Veelgevraagd door werkgevers
  • Klassikaal en online 
  • Kleine studiegroepen
  • Locaties verspreid door heel Nederland
  • Vrijstelling in veel gevallen mogelijk 
  • Onafhankelijk toezicht en geaccrediteerd (CEDEO en Global standard IFPSM)  

     

Volg je momenteel een opleiding en wil je een examen boeken?


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren