Nevi
0

Nevi biedt 8 praktijkgerichte opleidingen met een branche-erkend diploma aan. Onze inkoopopleidingen zijn toegespitst op ieder moment in je carrière. 


Een Nevi-opleiding heeft gegarandeerd een positieve impact op je werk, je loopbaan en je organisatie. Met een branche erkend Nevi-diploma of -certificaat laat je zien dat je echt verder wilt in inkoop, contract- en supply management. Werkgevers weten jouw investering in professionaliteit op waarde te schatten. We zijn niet voor niets de erkende standaard voor vakopleidingen.

Ons opleidingsaanbod kenmerkt zich door actualiteit en diepgang, gevoed door vakexperts. Je zult je zeker geïnspireerd en gestimuleerd voelen. Onze opleidingen staan open voor iedereen. Ook als je (nog) geen Member van Nevi bent.

Overzicht van alle inkoopopleidingen

We hebben een aantal niveaus waarop je je inkoopkennis kan ontwikkelen. Ga jij voor een professional, expert, manager of leader opleiding? In onderstaande afbeelding zie je in één oogopslag welke opleiding met jouw gekozen niveau samengaat. Zo stippel je eenvoudig je pad uit.


Wil je persoonlijk studieadvies? We zitten voor je klaar! Ook ben je van harte welkom tijdens een van onze informatiebijeenkomsten.

Starten in inkoop of contractmanagement?

Wil je starten in inkoop of contractmanagement? Of wil jij je laten omscholen en oriënteer je je op de mogelijkheden? Ontdek hier of het inkoop- of contractmanagementvak iets voor jou kan zijn.

Opleidingen van Nevi

Waarom een opleiding bij Nevi?

  • Sluit aan op mbo, hbo, en wo-onderwijs 
  • Gericht op junior, medior en seniorniveau 
  • Kleine studiegroepen, maximaal 16 deelnemers
  • Bijeenkomsten zowel overdag als ’s avonds
  • Leslocaties door heel Nederland 
  • Ook online leeromgeving (blended learning) 
  • De beste docenten, trainers en examinatoren 
  • Onafhankelijk toezicht en geaccrediteerd (CEDEO en Global standard IFPSM)  

Bekijk al onze opleidingen  

Hier vind je al onze opleidingen. Gebruik de filters om snel jouw opleiding te vinden.

Veelgestelde vragen

Veel van onze opleidingen bieden we zowel overdag als ’s avonds aan, waardoor je beter in staat bent om je studie te combineren met je baan en privé-situatie. Per opleiding vind je een moduleplanner.  Je ziet per locatie en datum of het een dag- of avondopleiding is. Ook zie je hier meteen de tijden. 

Per module is er een maximaal aantal deelnemers, gebaseerd op de aard/interactie van de lessen. Als een cursusgroep het maximaal aantal deelnemers bereikt heeft, worden er geen extra deelnemers boventallig ingeschreven.         

Als je wil, kan je op de wachtlijst van de cursusgroep geplaatst worden. Indien er een plek vrijkomt, nemen wij contact op om met je af te stemmen of je alsnog in die groep wilt deelnemen. Plaatsing op een wachtlijst biedt géén garantie op deelname in de cursusgroep. 

Voor de opleiding Nevi 2 gelden toelatingseisen. Bij de opleidingsinformatie van Nevi 2 staat aangegeven om welke toelatingseisen het gaat. Het is niet toegestaan om je alvast in te schrijven voor modules van Nevi 2 (publiek óf privaat) wanneer je nog niet zeker weet of je geslaagd bent voor alle examens van het Nevi 1 diploma. Je voldoet dan namelijk nog niet aan de toelatingseisen.  

Voor de meeste opleidingen geldt dat er een startmodule is waar de opleiding mee gestart moet worden. Als er een bepaalde volgorde van modules verplicht is dan staat dit aangegeven in de opleidingstekst. 

Vaak moet de startmodule zijn afgerond voordat je kunt starten met de vervolgmodules. Indien gewenst kunnen vervolgmodules wel tegelijkertijd gevold worden.  

Nee dit kan niet. Bij inschrijving voor een module wordt een volledige cursusplaats gereserveerd in de groep van deelname.  
We streven ernaar om het studiemateriaal zo vroeg mogelijk beschikbaar te stellen. Zodra het studiemateriaal beschikbaar is krijg je dus ook toegang. Uiterlijk 14 dagen voor aanvang van je opleidingsmodule staat het lesmateriaal in jouw Nevi account, onder de button ‘Online leeromgeving’. Je ontvangt hier ook een e-mail over. 

Op de informatiepagina van alle opleidingen staat onder het kopje ‘Waar en wanneer’ een opsomming van de locaties met de adresgegevens per locatie. 

Het kan voorkomen dat een locatie wél vermeld staat op de informatiepagina, maar dat deze locatie niet bij de opleidingsplanner te zien/selecteren is. Dit kan zijn wanneer een cursusgroep is afgelast óf wanneer het maximaal aantal deelnemers in een groep bereikt is, waardoor deze niet meer in de planner staat. 

Je sluit je opleiding af met een branche-erkend Nevi diploma. Onze cursisten geven keer op keer aan dat een Nevi diploma de investering waard is. In veel gevallen opent het de deuren naar een baan in inkoop, supply- en contractmanagent of naar een volgende carrièrestap. 
Nevi houdt zoveel mogelijk rekening met vakantieperiodes volgens de adviezen van het Ministerie van Onderwijs.  

Als er een aanwezigheidsplicht geldt voor een module dan staat dit expliciet aangegeven bij de betreffende module.  

Als je (een deel van) een lesdag hebt gemist, kun je contact opnemen met ons Klant Contact Center om de inhaalmogelijkheden te bespreken. De kosten van een inhaaldag zijn € 250 exclusief btw. 

Als je niet aanwezig bent bij de inhaaldag of als je meer dan één dag hebt gemist, moet je de gehele module opnieuw volgen. Wij adviseren je in je agenda dan ook rekening te houden met de data van de workshop- en inhaaldagen. 
 
Voor modules zonder aanwezigheidsplicht geldt dat je een gemiste les niet kan inhalen in een andere cursusgroep. De lesstof moet je door middel van zelfstudie doorlopen. Eventuele vragen over de lesstof kun je aan de docent van je groep stellen. 

Bij iedere opleiding vind je een moduleplanner. Per module zie je de data en locaties. Als de module uit meerdere bijeenkomsten bestaat, hoover je over het vraagteken om alle bijbehorende data te zien. 
Het studiemateriaal van de opleidingsmodules krijg je digitaal. Uiterlijk 14 dagen voor aanvang van je opleidingsmodule staat het lesmateriaal in jouw Nevi account, onder de button ‘Online leeromgeving’. Je ontvangt hier ook een e-mail over. 

De inhoud van de Nevi 1 Publiek en Nevi 2 Publiek richt zich op organisaties in de publieke sector die aanbestedingsplichtig zijn en verplicht zijn om volgens bepaalde wettelijke procedures en regels in te kopen. Dit zijn vooral organisaties met een maatschappelijke doelstelling zoals ministeries, provincies, waterschappen, gemeenten, ZBO’s (SVB, UWV etc.), universiteiten, sommige onderwijsinstellingen, academische ziekenhuizen en speciale sectorbedrijven zoals Schiphol, NS enzovoorts. De metrokaart ‘inkopen en aanbesteden’ kan hier meer duidelijkheid over geven. 
 
De inhoud van Nevi 1 Privaat en Nevi 2 Privaat richt zich op organisaties in de private sector die de vrijheid van handelen hebben daar waar het gaat om het inrichten en de manier van inkopen. Dit zijn vooral organisaties met een commerciële doelstelling zoals bouw, handel, industrie, dienstverlening enzovoorts. 

Ga op de website naar de opleiding die je wilt volgen en kijk bij het prijsoverzicht. Wanneer je een Professional Membership hebt óf afsluit, gelden voor de modules de prijzen zoals vermeld in de kolom ‘Ledenprijs’. Kijk voor een volledig overzicht op de pagina Brochure en prijslijsten
Welke opleiding of training voor jou interessant is, hangt onder meer af van jouw persoonlijke ontwikkeling en/of leerdoelen. Onze studieadviseur helpt je met kiezen. 
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren