Nevi
0
1-8 van 297 resultaten
Deal

9 factoren die het verschil maken

In onderhandelingen is het belangrijk om verschillen tussen partijen te identificeren en analyseren. Maar waar manifesteren die verschillen tussen onderhandelaars? Hopmans geeft je de negen factoren!

  • 21-05-2024
Deal

Waardegericht inkopen in de zorg

In dit artikel worden drijfveren en belemmeringen in kaart gebracht van value-based healthcare. Deze aanpak past bij zorgkosten onder controle houden en kwaliteit van zorg verbeteren voor patiënten.

  • 21-05-2024
Vakkennis

Hoe indexeer ik prijzen slimmer dan anderen?

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Hoe indexeer ik prijzen slimmer dan anderen?' gaat Robert Driessen van WTP in op de verschillende manieren van indexeren. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Vakkennis

De toekomstbestendige Contractmanager: navigeren door trends in contractmanagement

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'De toekomstbestendige Contractmanager: navigeren door trends in contractmanagement' vertellen Laura Meurs en Irene Kools van AddVue hoe trends de inkoopsector zullen transformeren. Log in om de presentatie te downloaden.

  • 23-04-2024
Deal

Virtueel onderhandelen: valkuilen en tips

Virtueel onderhandelen is in de afgelopen jaren sterk toegenomen maar de resultaten blijken tegen te vallen. Wat zijn de tips voor een succesvolle onderhandeling?

  • 19-02-2024
Deal

Gunnen zonder offertes in het sociaal domein

Gemeentes kunnen sinds 2022 zorg aanbesteden zonder offertes of gunningscriteria. Maar wat is hiervan de toegevoegde waarde?

  • 15-12-2023
Deal

Interview Dik Geelen Unica

Dik Geelen vertelt over hoe Unica toegevoegde waarde biedt en hoe inkoop een cruciale rol speelt tijdens hectische tijden voor installatiebedrijven.

  • 15-12-2023
Deal

In 4 stappen grip op indexaties

Vaak hoge en lukrake prijsindexaties waren ONVZ een doorn in het oog. NPR-inkoopexpert Rob Tushuizen van ONVZ en adviseur Jeroen Arentsen vertellen hoe de zorgverzekeraar in 4 stappen grip kreeg op de indexaties. Dit artikel is eerder in Deal! 7 gepubliceerd. Log in om verder te lezen.

  • 01-11-2023
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen