Nevi
0
Examens

Examen Nevi 2 Publiek (voor 1-1-2022)

De opleiding Nevi 2 Publiek maakt gebruik van verschillende examenvormen. Na het behalen van alle examens ontvang je het branche-erkende Nevi diploma.

 

Je ontvangt een diploma als:

  • Je voldoet aan de toelatingseisen van Nevi 2 Publiek
  • Je voor de examens van de basismodule en 2 keuzemodules ten minste het cijfer 5,5 behaalt 
  • Je de examens binnen 4 jaar met goed gevolg hebt afgelegd 
  • Je voldoet aan de aanwezigheidsplicht bij de keuzemodules Persoonlijke effectiviteit en groei en Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen 

Examenvorm per module

  • Basismodule Inkoop en aanbesteden in de publieke sector - deel 1: digitaal examen op locatie 
  • Basismodule Inkoop en aanbesteden in de publieke sector - deel 2: digitaal examen op locatie 
  • Keuzemodule Project- en risicomanagement bij complexe aanbestedingen: schrijfopdracht 
  • Keuzemodule Persoonlijke effectiviteit en groei: reflectieverslag 
  • Keuzemodule Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen: reflectieverslag  

Je start met de basismodules Inkoop en aanbesteden in de publieke sector deel 1 en deel 2. Daarna kies je twee van de beschikbare keuzemodules. 

Aanwezigheidsplicht 

Voor de keuzemodules Persoonlijke effectiviteit en groei en Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen geldt een aanwezigheidsplicht. Je kunt per module één gemiste les inhalen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. 

Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Certificaat en diploma 

Na ieder voldoende resultaat voor een examen volgt een certificaat. Na het behalen van alle examens ontvang je het diploma Nevi 2 Publiek. 

Praktische informatie

Aanmelden

Aanmelden voor het examen kan via de oranje bestelknop op deze pagina. Het examen komt dan in het winkelmandje. Als je wil, kan je meerdere examens tegelijk bestellen. 

Online toetsing en inzage

Online toetsing wil zeggen dat je op een door jou gekozen moment examen doet op de door jou geselecteerde toetslocatie. Er zijn toetslocaties door het hele land.  

Lees meer over online toetsing en inzage.  

Examenreglement 

Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer

Klachten en feedback 

Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Mail dan naar feedback@nevi.nl.  

Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep.

Veelgestelde vragen

Op onze pagina Examens zie je alle examens waar je je voor kunt aanmelden. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je voor een digitaal examen per e-mail een weblink van Teletoets naar het reserveringssysteem. Hier kun je een locatie, datum en tijdstip voor het examen reserveren. Let op: reserveren kan tot 6 maanden na de verzending van de weblink. Voor alle andere examenvormen vind je de informatie die je nodig hebt in de online leeromgeving. 

Wil je dit jaar nog een examen doen? 

Dan boek je een van de Lamark of IP Campus locaties; dit kan t/m 31 december 2022. De Coel toetslocaties kun je voor dit jaar nog niet boeken. 

Wil je pas volgend jaar examen doen? 

Dan kun je vanaf 1 oktober a.s. al een examenplek voor volgend jaar (vanaf 1 januari 2023) reserveren op een van de 24 aangeboden Coel toetslocaties. Per 1 januari 2023 wijzigt ons beleid t.a.v. het verplaatsen en annuleren van examens; check tegen die tijd ons examenreglement.
Als je alle examens van de opleiding gehaald hebt, ontvang je automatisch bericht dat je geslaagd bent voor het diploma. Binnen twee maanden ontvang je vervolgens per post het diploma. Als je drie weken na het behalen van het laatste resultaat géén bericht hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. 
Doordat de correctie van examens door diverse examinatoren wordt uitgevoerd, kan het voorkomen dat het resultaat van een op eenzelfde dag afgelegd examen, later bekend is. 

Nevi biedt de mogelijkheid tot inzage van digitaal afgelegde examens. Bekijk het inzagerooster en hoe je je aanmeldt.  
 
Digitale examens worden samengesteld uit een database met opgaven. Het spreekt voor zich dat deze database niet openbaar mag worden. Dit is de reden waarom wij opgaven niet mee kunnen geven of op kunnen sturen. 

Als je het niet eens bent met de uitslag van een door jou gemaakt examen, kun je een klacht indienen of een bezwaar aantekenen. Een bezwaar is een gemotiveerd verzoek, op basis van inhoudelijke argumenten, om de uitslag van een examen te herzien. 
Onder bepaalde voorwaarden kun je tegen een besluit op het bezwaarschrift beroep aantekenen bij de Examenkamer. Voor meer informatie over de beroepsprocedure verwijzen we je naar de website van de Examenkamer
Je behaalde resultaten en geldigheidstermijn vind je op de dashboardpagina van je Nevi account, onder ‘Mijn resultaten’. Als de resultaten daar niet staan, stuur je een e-mail naar: info@nevi.nl
We doen ons best de examenresultaten zo snel mogelijk bekend te maken. Het kan per examenvorm verschillen wanneer je examenresultaat bekend is. In de online leeromgeving van de betreffende module vind je bij de Exameninformatie de maximale nakijktermijn.  

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren